ETAP ta Z Kitapları Bir Türlü Çalıştıramıyorum

Öncelikle bu güzel Pardus Projesi için sizlere teşekkür ederim. Dokunmatiği, içeriği, tasarımı harika!

Üç gündür ETAP ta Z Kitaplar başta olmak üzere bir türlü .exe dosyalarını çalıştıramadım. Forumda ilgili konuları araştırıp uyguladım. wine32 yi kurdum. konsola win32 program.exe yazdım. diğer linux forumlarında bir kaç metod bulup onları da denedim, ancak bir türlü olmadı. Kaldırıp yeniden kurdum, Antalya daki arkadaşların düzenlediği ETAP ı da kurdum yine olmadı.

Deneme amaçlı iki sınıfa ETAP kurdum , ancak Z kitaplar çaılşmayınca tahtaların tamamına kuramıyorum. Benim niyetim tahtalardan Windows u tamamen kaldırıp ETAP kurmak.

Öncelikle çözüme dair bir öneriniz varsa uygulamaya hazırım.

Ayrıca sizlere bir öneri sunmak istiyorum. Olabilirliği nedir bilemem ama;
ETAP ın Z kitapları otomatik olarak çalıştıracak şekilde güncellenmesi mümkün müdür? Hepsi çalışmasa da olur. Bir çoğu çalışsa yeterli. Bizde böylece Bilgisayar Öğretmenleri olarak tahtalara ETAP kurma süreci başlatırız ve kısa bir süre sonra yayınevleri de Linux e göre Z kitap oluştururlar.

Tekrar teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim.

Mehmet hocam, çalıştıramadığınız Z-kitap uygulamalarını V3 imajımızla artık çalıştırabileceksiniz. Birkaç gün içinde imajı yayınlayacağız.
Özellikle çalıştıramadığınız z-kitap exe dosyasını drive a atıp bizimle paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

3 Beğeni

Hayrettin Hocam çalışmalarınız için teşekür ederim. Bu hafta seminerdeyim. Okula geçince hemen bir kaç Z kitap arkadaşlardan alıp paylaşayacağım.

yarın Allah izin ederse birkaç Z kitap daha yükleyeceğim.

Herşey için teşekkürler hocam.

1 Beğeni