Merhaba Pardus Kullanmak

Pardus denemek istiyorum. Windows kullanmaktayım. Ücretlimi windows tan geçişte sıkıntı olurmu

1 Beğeni

Pardus tamamen ücretsizdir.

Pardus hakkında daha detaylı bilgi için Sıkça Sorulan Sorular – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden Sıkça Sorular Sorular sayfasını inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz Pardus’u tek işletim sistemi dilerseniz diğer işletim sistemleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Kararınıza göre forum içerisinde arama yapabilir yeni konu açabilirsiniz.

Görsel açıdan daha zengin DDE sürümünü ya da XFCE sürümünü indirip, canlı sistem olarak açıp inceleyebilir veya yükleyebilirsiniz.

Ana Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden ya da Ana Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden indireceğiniz Pardus kalıp (.iso uzantılı dosya) dosyası üzerinde bir değişiklik yapmadan/arşivden çıkartmadan Pardus Kalıp Yazıcı programı aracılığıyla USB Belleğe yazmanız, daha sonra ise bu yazdığınız materyal ile bilgisayarınızı açıp kurulum yapmanız gerekiyor. Dilediğiniz sürümü indirebilirsiniz 17.3 XFCE ya da 17.3 DDE için de tüm işlemler aynıdır.

Pardus Kalıp Yazıcı linkinden detaylara erişebilirsiniz.

3 Beğeni

Pardus 17.3 Ayrıntılı Kurulum Rehberi (Resimli anlatım)

İsterseniz yukarıdaki konudan yardım alarak hızlı ve basit bir şekilde kurulumu gerçekleştirip pardus kullanmaya başlayabilirsiniz.

2 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.