Pardus login diyor acilmiyor

Öncelikle herkese iyi günler dilerim benim sorunum su sekilde

Casper bilgisayarimda touchpadim calismiyordu forumda touchpad sorunu diye bir konu gordum ve yazan kodlari tek yek yazdim bilgisayari yeniden baslattigimda ise pardus login yazan siyah bir sayfa geldi ne denediysem acamadim linux konusunda cok tecrubesizim nasil acabilirim ?

Bu ekranda kullanıcı adı ve parola ile giriş yapabiliyorsanız komut satırına startx komutunu yazıp çalıştırın ve kaydettiğiniz dosyayı kontrol edin.
Not: Bu işlemlerde herhangi bir hata alırsanız hatayı paylaşın.

Eğer kullanıcı adını ve parolanız ile giriş yapamıyorsanız canlı sistem (Pardus’u kurduğunuz flash bellek) ile açılış yapın ve Pardus’un kurulu olduğu disk bölümüne girip kaydettiğiniz dosyayı silin (sudo rm /usr/share/X11/xorg.conf.d/synaptics.conf) ve tekrar açın. Touchpad sorunu (arşiv) linkindeki adımları daha dikkatli uygulayınız.

Startx yazidigimda boyle bir sayfa cikiyor ne yapmam gerekiyor cevaplarsaniz sevinirim

Dosyayı yazdıktan sonra açılmadığına eminseniz sudo rm /usr/share/X11/xorg.conf.d/synaptics.conf komutunu çalıştırıp yeniden başlatın.

2 Beğeni

Sorunum çözüldü (:smile: hayatimda ilk defa linux kullaniyorum.Yardiminiz ve hizli cevap verdiginiz icin tesekkur ederim (:slight_smile:

2 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.