Ne güzel demişsiniz hocam.
Son gönderinizde ki dosyayı kurmak için Pardus Mağaza´yı silmemize gerek var mı?
Son gönderinizde ki dosya açıldı hocam.
Allah razı olsun
Saygıyla
Ne güzel demişsiniz hocam.
Son gönderinizde ki dosyayı kurmak için Pardus Mağaza´yı silmemize gerek var mı?
Son gönderinizde ki dosya açıldı hocam.
Allah razı olsun
Saygıyla
Her şey vatan için. Selam ve dua ile…
İşlem tamam. Pardus Mağazanın açılmasında ve kullanılmasında sıkıntı yok. Elinize sağlık.
Hocam deb paketi çalışıyor lakin ben acaba olur mu diye
çalışan Pardus Mağaza´yı silip (bkz. sudo apt remove pardus-store
sudo apt autoremove
)
tekrardan depolardan yükledim. Çalışmadı.
Sebebi ne olabilir hocam?
Kolay gelsin
Saygıyla, hayırlı günler
Yenisini evde hazırladım depoya sürülmedi de ondan 0.0.23~alpha sürümü arızalı olan benim paylaştığım 24 versiyonu . Yarın ilk iş yayınlarız.
Selamlar.
bendede şifreden sonra uygulama listesi getiriliyor yazarak hemen kapanıyorhttp://forum.pardus.org.tr/uploads/default/original/2X/a/a6d1c3cd59a59ec5c6d76ea7be6c6bae4291c43d.png aynen hasan yaldır arkadaşın bahsettigi gibi
son güncellemeden sonra yani bugün 25 06 2018 magaza düzeldi,
Merhaba arkadaşlar,
Mağazanın ilk kullanılabilir sürümü (0.1.0) yayınlanmış bulunmaktadır. Bu geliştirme bitti anlamına gelmiyor, geliştirme sürekli olacak ancak alpha sürümü kadar hızlı güncellemeler anında iyileştirmeler (çok kritik bir bug yoksa eğer) olmayacaktır. Daha çok minor version toplu güncellemeleri ile yolumuza devam edeceğiz.
Emeği geçen geri bildirimde bulunan yorum yapan beğenen beğenmeğen herkese şükranlarımı sunuyorum. 17.3 point release inde inşallah yüklü gelecek bir uygulamamız daha oldu böylece.
Versiyon 0.0.18~alpha sürümünden bu yana (0.1.0) yapılan iyileştirme ve yamalar aşağıdaki gibidir:
Selamlar.
Mağazamız günden güne güzelleşiyor, iyileşiyor. Eksikler yavaş yavaş azalıyor. Elinize emeğinize sağlık.
Bu arada ayarlarda da bu butonu gördüm ama ne işe yaradığını tam anlayamadım. Biraz açıklayabilir misiniz?
Hocam sıradaki proje nedir? Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Mağazadan kaynaklanmayan ancak mağazanın açılmasını engelleyebilecek hususlardan olan sources.list bozulmalarını düzelten bir özellik. Bunu otomatik yapabilirdik ancak bazı durumlarda bilerek yapıldığı veya yedeklenmesi gereken sources.list.d nin altında bulunan özel listeler olduğu için ayarın kendisini kullanıcı himayesi ve onayına bıraktık.
İndirdiğimiz .deb uzaltılı dosyayı pardus mağaza üzerinden kurabilirmiyiz.
hayır bunun için mağazada gdebi diye bir uygulama var sistem kategorisi altında olması lazım onu kullanın.
Herkese selamlar. Başlıktaki ( alpha sürümü yayınalndı) ibaresi kaldırılsa, sadece “Pardus Mağaza” kalsa sanki daha güzel olur gibi. Selametle kalınız.
Merhabalar,
Pardus 17.3 XFCE (64-bit) VBOX sanal bilgisayara kurulumunu yaptım. Güncelleştirmeleri vs. herşeyini yaptım. Forumda da incelemediğim yer kalmadı fakat mağazayı açamıyorum.
" sudo pkexec pardus-store " ile çalıştırdığımda “Operation canceled” hatasını veriyor. Görsel tarafta da “İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin” uyarısını veriyor.
Pardus-store sürümü (0.1.1~beta2)
Bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum. Teşekkürler.
Bu adres açılmıyor.
Mağaza’nın açılmasında sık sık internet bağlantı sorunu uyarısı veriyor.
Ekleme: Bir süre sonra tekrar denedim şimdi adres açılıyor.
Sunucuda problem gözükmüyor DOS atak olabilir, networkü çok meşgul makinanın.