Windows'a geri dönme

merhaba. windows 10 kurulu laptopuma pardus 17.1 yükledim. Ben en azından pardus a alışıncaya kadar windows u da beraber kullanmak üzere windows u silmeden pardus yükledim. Ancak söylendiği gibi açılışta direk pardus yükleniyor. windows seçme ekranı çıkmıyor. neler yapmam gerekiyor? bu sorunumu nasıl çözerim? lütfen acil yardım.

grub customiser menüde çıkıyor, gerekli değişklikleri yaptım ancak hala direk pardus açılıyor.ben herikisi sistemi de birlikte kullanabilmeyi umut ediyordum veyahut ben pardus u kaldırıp windows a nasıl geçebilirim? işlerimden oldum acil cevap ltf.

Pardus 17 için aşağıdaki linki takip ediniz;

Yine olmaz ise bir de canlı Ubuntu usb’sinden grub-customizer ile deneyebilirsiniz.

Ben de bir ara Pardus üzerinden Windows’u gösterememiştim. Sistemde Ubuntu da yğklüydü. Ubuntu üzerinden çalıştırınca sıkıntı kalmamıştı

muhammed bey ubuntu da yükledim ancak windows a yine ulaşamadım. Windows kurulum usb ile yeniden windows kur a girdim ve ancak windows işletim sistemime erişebildim.

Benim ne yazık ki çok bir bilgim yok. Sadece daha önce başıma gelen şeyi paylaştım. Belki bilgili kişiler yardımcı olabilir.