Bu da bizim masaüstü
Selamün Aleyküm
Mümkünse herkes kendi özelleştirmelerini yazarsa daha verimli olabilir.
- Tema
- Simge takımı
- Duvarkağıdı
- (Varsa) kullandığı fazladan araçlar.
Dahada eklenebilir.
Selametle…
Merhaba masaüstü ortamınız çok güzel, ekranın yukarısındaki yeri nasıl dosya düzen gibi yaptınız ben de araştırdım fakat bulamadım, paylaşırsanız sevinirim.
(yazı tipi) fonts klasörü → San Francisco Font
(Tema) Themes klasörü Qogir Light → https://www.xfce-look.org/p/1230631/
(Simge) İcons klasörü Korla → Kora - Eyecandy for your XFCE-Desktop - xfce-look.org
Uçbirimde klasör yolu → sudo thunar /usr/share/
Synaptic paket yöneticisinden
Compiz
Emerald Theme Manager
fusion-icons
Cairo-Dock
Arkaplan → Vector wallpapers, desktop backgrounds hd, pictures and images
Bide ben kurabilseydim ekran nedir göreceksiniz ama ddr4 pc me kurulmuyor. Tum Forumdan yardım istiyorum destek atarsanız sevinirim.
Menüyü mü diyorsunuz? Kerem bey hazır jwm oturumu yapmış vedat Kılıç arkadaş sitesinde yayınlıyor hazır jwm oturumu diye onu yükleyip yaptım.
Adresi
Doğrumu anladım bilmiyorum ama …
Bu da xfce oturumu
papirus ikon seti
adapta tema
duvar kağıdı
conky manager, gotham saat teması.
burda var diğer temalarıyla;
Yardımınız için teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim
ekran görüntüsünü pinta programıyla yeniden boyutlandırarak buraya atabilirsiniz.
Abdullah Turgut PARDUS la ilgili bilgilendirme videoları çekiyor nasıl yapıldığını anlatmış 30 -Pardus Dersleri- resmi yeniden boyutlandırarak kapasitesini küçültme - YouTube
Ben çok tema denedim ama en son yine varsayılan temalara döndüm Ama şu simgeleri ortaya toplama işini bir yapamadım. Nasıl simgeleri alt panelde ortalıyorsunuz ?
Ben cairo-dock kullanıyorum.
Synaptic Paket Yöneticisine cairo yazıp aratın kurulumu yapın.
Cairo-Dock yapılandırmam
Davranış: değiştirmedim
Görünüm:
ana rıhtım : 3D plane
alt rıhtım: slide
kısayollar: değiştirmedim
Eklentiler: Aplicasyon menü, Note-Taking, Cairo-pengueni, Fareyi göster işareli
ayarlarınızın yeniden başlatınca gitmemesi için ayarlardan Oturum ve başlangıç → Genel (çıkışta oturumu kaydet ) işaretle
2. Oturum ve başlangıç → uygulama otomatik başlat → ekle (başlattan cairo-dock yazıp sağ tıklayıp uygulama düzenle diyip açılan pencerede olanları ) oturum ve başlangıçta açtığınız +ekle kısmına isim-isim olan yere – yorum- açıklama olan yere --komut komut olan yere kopyalayıp yapıştırın tamam dedikten sonra yeniden başlatarak kontrol edin. iyi günler
Deneyip ekran görüntüsü atacağım buraya saol hocam.