Apple Macbook Air 2015 bilgisayarıma Pardus 2017.1 XFCE sürümünü kurarken Wifi sürücülerinin görülmediğini fark ettim. Bilindiği gibi bir kablolu internet bağlantı noktası üzerinde bulunmamakta. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Yaşadığım şehirde yeni bir özel okul kuruluyor. Kuran kişiler ile hocalarımın vasıtasıyla tanıştığımda Pardus’tan bahsettim. Elimde Macbook haricinde bilgisayar bulunmadığı için okul yönetimine kısa bir Pardus ve lider-ahenk sunumu yapamıyorum. Tahminimce Pardus’u beğenip tüm işletim sistemlerini Pardus olarak seçecekler.
@MehmetNuri Bey forumda bir çok yerde belirttiğim gibi burdada belirtiyorum, Pardus Onyedi, Debian Stable 9.3 den daha stabildir. Bu bir iddia değil istatistiksel bir gerçek eksiği yok fazlası var. Kullanıcı hatası sistemin yükü değildir. Çok uzun süredir forumda konular açılıyor ve sorunlar düzeltiliyor, eskisi gibi değil, karşılaşmış olduğunuz ve hata olduğunu düşündüğünüz yapılar belkide çoktan çözülmüştür forumda. Sizden başka böyle garip dönütler almadığımı söylüyorsam öyledir, kullanıcı sayısı şuan azımsanıcak kadar da değil.
Şuan ki sorununuza gelirsek; lütfen Pardus Kalıp dosyasını Tam olarak indirin. Böylece sorunsuz kurulumu gerçekleştirebileceksiniz.