Arçelik Akıllı Tahtaya Brother DCP-T520W Kurulum Sorunu

Merhaba,
Faz 3 Arçelik akıllı tahtamıza Brother DCP-T520W yazıcıyı kurma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Brother yetkililerinin önerdiği şekilde kurulum yapmaya çalıştık (kendilerine ait YouTube kanalındaki videodaki gibi, ağ kurulumu olmadığı/usb ile kullanım olacağı için adımları takip ederek kurulumu bitirdik).
Görünürde kurulum yapılmış görünüyor. Yazıcı da görünüyor. Sınama sayfası yazdırmak istediğimizde tahtanın üst kısmında yazdırma tamamlandı şeklide uyarı penceresi de açılıyor ancak yazıcıda herhangi bir tepki olmuyor ve çıktı vermiyor.
Nasıl sorunsuz bir kurulum yapabiliriz?

Merhaba,

sudo dpkg --add-architecture i386 && sudo apt-get update && sudo apt-get install printer-driver-* cups* jbigkit-bin && sudo dpkg -i dcpt520wpdrv-3.5.0-1.i386.deb

Kağıt falan sıkışmadı değil mi?

1 Beğeni

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Sadece bu adımlar yeterli olacak mı? Komutu çalıştırdıktan sonra deb uzantılı dosyanın linkinde belirtilen kurulum aşamalarını mı izleyelim? Ya da komutu çalıştırdıktan sonra deb uzantılı paketi, paket yükleyici ile yükleyebilir miyiz?

Sadece bu adımları sırayla uygulayınız.

Teşekkürler Kaan Bey

1 Beğeni

Yönlendirdiğiniz şekilde kurulum yapmaya çalıştık. Ancak sorunumuz aynı şekilde devam ediyor malesef.



Tahtanızı telefon wifi’sine bağlayarak anydesk üzerinden uzak bağlantı verebilirsiniz. Anydesk numarasını özelden paylaşınız.

1 Beğeni

merhaba.benzer bir sorun da bende var.okulumuzda kullandığımız yazıcıların çoğu hp1132. ben de canon i-sensy mf212w modeli var.akıllı tahtalar yeni kuruldu pardus etapta yükleyemedik.benim yan sınıftaki arkadaş,hpnin başka modelini kullanıyor.o,hemen kullanmaya başladı,otomotik olarak tanımış.yardımcı olunursa çok seviniriz.

Kamu kurumunda kullanacağınız için bahsedilen yöntemi denemenizi tavsiye ederim:

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.