Mobile access portal agent

Merhabalar herkese,mobile acces portal agent çalıştırmak istiyorum ancak sudo bash cshell_install.sh komutunu verince mobile access portal agent çalışmıyor.19.04 pardus yükledim java var gösteriyor ancak firefox eklentilere ekleyemedim acaba ondan mıdır? Yardım edecek olan olursa sevinirim pardus kullanmaya niyetliyim artık bu da işimle ilgili birşey.Şimdiden teşekkür ederim.

Selamün Aleyküm
Yazılımı paylaşabilmeniz mümkün mü acaba?
Kendi siteleri üzerinden bir indirme bağlantısı bulamadım.

Aleyküm selam, hocam vallahi ben de baktım ama sitede bulamadım bir indirme bağlantısı normal bir şekilde kodlama vermişler bir sitede (systemmen.com) buradan deneyip yapmaya çalıştım olmadı.Yeni olduğum için sizi detaylı aydınlatamadıysam kusura bakmayın.

cshell_install.sh ve snx_install.sh dosyalarını paylaşabilir misiniz?

Hocam ben yine bir araştırma yaptım ancak şuan bu işi çözsem de kullanabileceğim gibi görünmüyor.ActiveX ve Java destekli bir tarayıcı gerekiyormuş ancak şuan internet explorer dışında hiçbir browser tam olarak Java desteği sunmuyor ne yazık ki.Sizin bildiğiniz güvenilir bir Java destekli browser var mı acaba?

Tarayıcılardan, Java Applet’in kullandığı teknoloji kullanımdan kaldırılmaya başlayınca firmalar farklı teknolojiler geliştirdi fakat eski sistemler için bu teknolojiyi kaldırmayan tarayıcılar var.
Palemoon, eski bir Firefox sürümünü taban alıyor. Bunu kurup Java Applet’leri çalıştırabilirsiniz.

1 Beğeni

Hocam size çok teşekkür ediyorum.Bu tarayıcıyla deneyeceğim tekrar.Maxthon diye bir tarayıcı keşfetmiştim ama o da zannedersem güvenilir değil yani parduste kuruluma izin vermedi.Eğer yapabilirsem buradan tekrar yazarım.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.