Okuldan Pardus Web Sitesine Ulaşılamıyor

Cep şebekeden Pardus web sitesine girebiliyorken Meb bağlantısına sahip bilgisayarlar web sayfasının bulunamadığını söylüyor. 2 hafta önce giriyordu.

Bu paylaşımdan haberim olmadan bende benzer bir paylaşımda bulundum. Aynı şekilde bende MEB Fatih ağından siteye ulaşamıyorum.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle sorun meb le ilgili

Evet ben de ulaşamıyorum.

1 Beğeni

Meb kategorilenmiş siteler içinde kendi seçtiği kategorilerdeki sitelerin açılmasına izin veriyor. Kategorilenmemiş ve meb kategorilerine uymayan sitelerde engelleniyor. Bu mebin kasti yaptığı bir şey oldğunu düşünmüyorum. Ancak mebe bildirilmesi halimde düzeltileceğinden eminim.

1 Beğeni

Merhaba
Aşağıdaki iletişim kanallarından sorunu iletebilirsiniz, sonucu paylaşırsanız memnun olurum.

http://sorucevap.meb.gov.tr/oneri/index.php

1 Beğeni

MEB’e yazdım. Bir şekilde halledilmiş. Halleden ve vesile olana teşekkürler.

2 Beğeni

Burada dns ayarlarının Telekom tarafından ayarlanması gerekiyor diye bahsediliyor. Yarın arayalım. Ama neden durup dururken böyle bir durum oldu o kafama takıldı.

1 Beğeni

Şuan okuldan girebiliyorum. Çok da mutlu oldum. Dediğiniz gibi birde mağaza olayı çözülse baya baya mutlu olacağım.

1 Beğeni

Ben de bilmiyorum, Telekom yetkilisi önce uzak bağlantı ile farklı DNS adresleri girdi. Ertesi gün hallettiler eski haline aldık. Durduk yere neden böyle olduğunu ben de bilmiyorum. Şimdi de pardus mağaza işini çözmemiz gerek. Hala kullanamıyoruz. Mağaza yazılımının kullandığı adresin de filtreden kaldırılması bizim için çok iyi olur. @pardustopluluk arkadaşın dediği iletişim kanallarından şansımızı deneyelim bakalım.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.