Pardus 19 kurulum nasıl yapılıyor? 17.5 dde den 19 xfce geçiş problemi

Pardus 19 xfce imajını bilgisayarıma takıyorum. Cd den açılıyor. Herhangibir kurulum ekranı gelmiyor. Kurulumu nasıl gerçekleştirebilirim?

Ayrıca pardus 17.5 dde den pardus 19 a komut satırından upgrade yaptım. Fakat bilgisayarım açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Kalıp dosyasının md5 kontrolünü yapınız.

Kaan bey dediğiniz gibi yaptım. Sistemi restart ettiğimde pc hiçbir şekilde başlamıyor.

Bir de sıfırdan kurulum yapmaya çalıştığımda cd den açılıyor. Hiçbir şekilde kurulum ekranı gelmiyor.

Yapmadım denilen linkten indirdim infrarecorder ile DVD ye kalıbı yazdırdım

md5 dosya kontrolünü yaptınız mı?

Kontrol de yaptım sorun gözükmüyor ama indirdiğim kalıp dosyaları canlı kalıp lar olarak gözüküyor bu kalıpların kurulabilir versiyonlarını nereden indirebilirim?

Aşağıdaki konuyu inceleyebilir misiniz?

Dediğiniz gibi yaptım hem USB ye hem de DVD ye çektim sistem canlı olarak açılıyor hiçbir yerinde hard diske kurulum yapmak için bir yer gelmiyor. Kurulumu komut satırı dan diske yaptırabilir miyiz? Veya farklı bir yolu var mıdır?

Canlı sistemde kurulum işlemi yoktur. İlk açılış listesinde Kur seçeneği ile kuruluyor.

Maalesef kur gelmiyor direk açılıyor. On yükleyici gelmiyor. 17.5 ten 19.0 geçiş yapmıştım geri alma şansım var mı?

Timeshift kullanıyorsanız geri yükleme yapabilirsiniz.

Maalesef kullanmiyordum. Komut satırını acabiliyorum. Pardus ekranı geliyor fakat dönüyor dönüyor komut satırına düşüyor. Bütün verilerim içindeydi.

Kalıp dosyanızı düzgün yazdırdığınızı düşünmüyorum açıkçası. Düzgün yazdırılan bir usb bellekte sorunsuz olarak açılış listesi gelir. Ayrıca siz usb veya dvd ile kurulum yapacaksanız disk seçimini yanlış yaparsanız önceki verileriniz silinir. En güzeli verilerinizi harici bir ortama alarak kurulum işlemlerini denemenizdir.

Sorun çözüldü. 17.5 dde den 19.0 xfce ye geçiş yaptığım için sorun olmuş. xfce yi yeniden kurduğumda sistem açıldı. Yardımlarınız için teşekkürler.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.