Pardus konusunda çok yeniyim, pardus 19 kurdum ancak siyah ekran hatası aldım. Bu benim pc’im ile ilgilimi, yoksa dvd ile kurduğum için mi? Ve en önemlisi Pardus 17.5 e nasıl geçebilirim? Yine DvD kullanabilir miyim?
Karşılaştığınız hata detayları nedir? Linklerdeki konuları inceleyebilirsiniz.
Ana Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden ya da Eski Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM linkinden indireceğiniz Pardus kalıp (.iso uzantılı dosya) dosyası üzerinde bir değişiklik yapmadan/arşivden çıkartmadan Piw (Pardus image writer/ Pardus Kalıp Yazıcı) programı aracılığıyla USB Belleğe yazmanız, daha sonra ise bu yazdığınız materyal ile bilgisayarınızı açıp canlı sistem Pardus’u kullanabilir ya da kurulum yapabilirsiniz. Dilediğiniz sürümü/arayüzü indirebilirsiniz XFCE,GNOME ya da …
Windows altından;
http://www.winmd5.com/ sitesindeki ufak programı indirip açın
Açılan programda Gözat (browse) butonu indirdiğiniz kalıp dosyasını seçin.
Linux için;
Uçbirimden md5sum komutu ile örnekteki gibi bakabilirsiniz:
md5sum Pardus_kalip_dosyasi.iso
İndirdiğiniz kalıp dosyasına ait Sürüm Notları sayfasının en altında bulunan md5sums dosyasını indirerek açın. İçersinde İndirdiğiniz sürümün (iso dosyasının satırında) satırında bulunan harf ve rakamlardan oluşan kelimeyi kopyalayarak…
Ana Sürümler – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM 17.5 UVD XFCE
system
(system)
Kapattı,
Ekim 24, 2019, 5:57öö
3
Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.