Yusuf Bey, sosyal medyanin aslinda hic sorun teskil edecegini sanmam
benim bir tek problemim dilimin dönmemesi
Youtube de kanalimdan anlayabileceginiz gibi ben gavur memlekete dogup uzun zaman yasadigimdan dolayi cok ama cok güclü bir yabanci sivem var maalesef, hehehe
Troller sorun degil, politik olmadigi takdirde trollerle karsilasmanin bir altin kurali var, “dont feed the trolls”
O bahsetiginiz kara cahiller linuxun yani pardusun ve bütün öbür diger linuxlerin bilisim dünyasinin gelecegini oldugunu bilmezler ki
Windows bile boyun egdi Windows Subsystem for Linux
Ve MacOS zaten Unix tabanli bir yazilim, artik Linux cagi basldi
Diyanetin elde ettigi linux tabanli laptoplarin ne marka oldugu biliniyor mu? Ben bayagi aradim ama bulamadim?
Artik Japonlara gerek yok. Cinlilerde gercekten iyi kaliteli Bilgisayarlar üretmeye Başladi. Ingilizce bilen birini bularak cin den bir şirketle anlaşabilirsin. Allah yolunu acik etsin. Atilim cok önemli.
oyunlarda yüksek ram kullanılması normal karşılarım ama işletim sisteminin boşta aşırı ram kullanmasını normal karşılamam.
Aynı şekilde tarayıcı uygulamaları sorunlu.aynı işi yapıyorlar biri aşırı ram harcıyor diğeri harcamıyor.
çöpe atacak paran bol galiba. 
bir iki sene sonra o ramlarde seni kurtarmayacak.
sorunu hala anlamadınız.12 senelik symbian cep telefonu kasılma olmadan bir web sayfasını düşük ram tüketimi ile açıyor.şimdiki bilgisayarlar hem kasılıyor hemde aşırı ram harcıyor.
usbden veri transferi yaparken bile eski pcler daha hızlı. 
Bilgisayarın 3 d oyun oynar gibi aşırı işlemci aşırı ram harcaması tuhafınıza gitmiyor mu?