Pardus virtulbox hardisk bolumlerini tanımama sorunu

Pardusun komple ucurduk :smiley: son mesajimdi kottaki sadece uuide degistirdim fstab yapistirdim acilis yapmadi systemctl restart hatasi verdi :),can sagligi olsun benim bilgisayarla kali Linux var oradan pardus 2017 imagesini indirip yukleyecez artik :slight_smile: tekrardan tesekkurler ettim sana emegin icin,kolay gelsin hayirli gunler olsun

Canlı sistemde açıp Pardusun kurulu olduğu dizine girip /etc/fstab dosyasında yazdığın satırı silip kaydet. Yeniden başlat.

1 Beğeni

/dev/sda2: UUID=“4E0CAA5F0CAA4237” TYPE=“ext4” PARTUUID=“3d360f48-02” gibi yani cift tirnaklari gnanoda siliyimmi yoksa oldugu gibi yapistiriyammi ?

Teamviewer kurup uzak bağlantı yapalım en iyisi :slight_smile:

1 Beğeni

UUID=b79ed86b-feb6-4c44-9888-f05ed928b25a /mnt ext4 defaults,errors=remount-ro 0 1

Consoldan rootlada nanoylada girince dosya bos gosteriyordu,fstab arattim dizinde buldum bu seferde silme olmuyordu yetkisizlikten :slight_smile: bende kdesudo dolphinle giris yaptim anca o zaman silebildim son kod satirini .Suan tekrar bilgisayarimdaki pardustan yaziyorum,ama ise gec kaldim :smiley: isten dosnuste birazda internetten bakiyim yapamaz isem musait oldugun bir vakitte teamwiver yapariz artik :slight_smile:

her sey icin tesekkurler hayirli mutlu gunler