Pardusa nasil formatla windowsa geri çevirebilirim

pardusu kurdum ama oyun yükleyemiyorum önceden windows 7 vardı formatla nasıl gerii getirebileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin

Selamün Aleyküm
Kurmak istediğiniz oyunlar neler?

Bu konu başlıklarını inceleyiniz. Size yardımı olacaktır.

Pardus un kendi oyunları var win oyunları PLAY ON LİNUX ile çalışabilir ama her oyun çalışacak diye bir kural da yok BU DURUM DİĞER LİNUX lar için de geçerli

1 Beğeni

Öncelikle linux’da oyun performansı konusunda biraz hazimet yaşayabilirsiniz. Windows kadar performanslı değil windows oyunları linuxda. Steam oyunlarının bir çoğunun linux için olanları mevcut. team fortress 2, CS-GO, euro truck simulator 2 gibi oyunları oynuyorum. Windows’a geri dönmek için bios’dan fast boot, secure boot gibi ayarları kapatarak boot menüden önyüklenebilir windows ortamınızı ilk sıraya alırsanız format başlayacaktır.

Aynen oyun performansı konusunda linuxten hezimet yendiği için SteamOS, Linux üzerine kurulmuş bir işletim sistemi. Gayet, tabî mantıklı. Ekran kartınızı ayarlıyamıyorsunuz (daha doğrusu sorunun ne olduğunu dahi araştırmıyorsunuz) intell veya amd entegre grafik işlemcileriyle oyun oynamaya çalışıyorsunuz. Ondan sonra Linux oyunlarda performans vermiyor. Ben nasıl oynuyorum oyunları o zaman?

1 Beğeni
  1. Windows 10 iso dosyasını indiriniz.
  2. Woeusb programı ile USB belleğe Windows ISO dosyası yazdiriniz.
  3. Bilgisayarinizi USB bellekten başlatıp kurulum için gerekli adımları uygulayınız
1 Beğeni

zula oynuyabiliyomusunuz point blank oynuyabiliyomusunuz wolfteam oynuyabiliyomusunuz

Bu 3 oynun linux versiyonu henüz çıkmadı. Wine ile çalıştırmayı deneyebilirsin ama çalışma garantisi yok. Ben league of legend oynuyorum wine ile çalışıyor ama daha önceden çalışmıyordu winenin yeni sürümü ile calismaya başladı. Wine henüz tam gelişmiş değil gelistirilme aşamasında yani tüm oyunları desteklemesi için zaman gerekli.

İstersen CS GO bu oyunlara benzer ve linux versiyonu bulunuyor.

Zula’nın ayıbı o zaten yerli oyun ama yerli işletim sisteminde çalışmıyor. Bu gibi oyun şirketleri sadece cebine girecek paraya bakar (ki bu durumda linux için destek vermesi gerekir ama) oyuncu memnuniyetine değil. CS:GO oynarım daha iyi.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.