Pardustan Windowsa Geçemiyorum

Selamlar usb belleğime windowsun isosunu yazdırdım buraya kadar sıkıntı yok
bilgisayarımı biostan usb bellekten başlatıyorum ancak direk pardusun başlangıç teması geliyor ve bilgisayar pardus olarak başlıyor format atamıyorum şimdiden teşşekürler.

Selamün Aleyküm
Windows kurulum kalıbını nasıl yazdırdınız?
Herhangi bir linux kurulum kalıbını yazdırır gibi yazdırılamıyor maalesef. WoeUSB ile Windows kurulum kalıbını usb belleğe yükleyebilirsiniz.
Selametle…

Merhaba,
Aşağıdakileri yaptığınızdan emin olun.

  • İso yu açıp içindeki dosyaları USB belleğe yükleyiniz.
  • Bilgisayarı kapatıp açın açılırken “del” veya “f2” ye basın gelecek bios ekranının resmini atarsanız daha faydalı bir yardımım dokunabilir.

GRUB Diye Terminal gibi değişik bir ekrana atıyor.

USB belleğe windowsu yazdırırken bir hata oluşmuş ve biosunuz belleği görmüyor. Bunun çözümü için windowsu usb belleğe doğru şekilde yazdırmalısınız. aşağıdaki linkte anlatılanları uygulayarak iso kalıbını usb belleğe yazdırınız.

Dip not: windows 10 iso dosyasını microsoft.comdan indiriniz üzerinde oynanmış olmasın ve woeusb ile anlatıldığı şekilde yazdırınız.

eğer bu şekilde yapamazsanız farklı bir yöntem olarak. Windows yüklü bir bilgisayar üzerinde rufus programını yükleyip bu program aracılığı ile formatlık usb belleğinizi oluşturunuz. grup ekranının gelmesinin nedeni usb belleğinin önyüklenebilir olarak yazılmamış olmasından dolayı

bozkuss hocam anladığım kadarıyla direk olarak pardusun icersine giriyorsunuz, oradanda yükleme yapabilirsiniz. menu girerek —> pardusu yükleyi tıklayarakta yükleme yapabilirsiniz.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.