hepinize merhaba arkadaşlar benim geliştirdiğim ve gerçekten testlerimin sonucunda çok güçlü reklam engelleyici yaptım adı Prizma indirirp geri bildirimlerinizi isterim Prizma – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-GB)
Elinize sağlık yalnız yaptığınız yazılım geliştirmelerini yazılım geliştirme kategorisinde paylaşırsanız daha iyi olur, geri bildirim kategorisi bu site ve Pardus ile alakalı geri bildirimleri içerir.
Forum yöneticilerinin böylesi durumlarda taşıma imkanı olması iyi olurdu.
Tebrikler.
Şahsen web tarayıcı ile sınırlı kalmayan, tüm sistem düzeyinde engelleme yöntemlerini tercih ediyor olsam da, burada incelemeye başladım:
Tamamdır arkadaşlar testlerinin sonucunu bize paylaşırmısınız
ayarlardaki seçenekleri aç kapa yapınca düzeliyor
Yeni sürüm Le bunlar düzeltildi ve arkadaşlar yakında sun 2 güncellemesini getiricem ve listelicem bunların hepsi tiktok pardus forum da yayınlanıcaktır getirilecek özellikler ve sun 2 güncellemesi bizim en büyük güncellemeyken artık daha 2 tarayıcı desteklicek inşallah tahmini tarih 1 ekim
Nihayet bugün deneme imkanım oldu, Firefox tabanlı Zen tarayıcıya ekledim (sürüm 1.1.2). Şimdilik şöyle bir geri bildirimde bulunabilirim.
Zen tarayıcıda adblock-tester.com sitesindeki test sonucu;
- Sadece sistem seviyesindeki engelleme yöntemleri kullanılınca %68 (başarısız olduğu sadece banner advertising ve error monitoring)
- uBlock Origin eklentisini kullanılınca %100
- Prizma eklentisini kullanılınca %100 (fakat bazı siteler bozulabiliyor, örneğin, imdb.com sitesi (video ve görseller vs.) bozulmakla kalmıyor, kısmen banner reklamı da görülüyor)
Evet bazı sıkıntılar var bana zaman verirseniz hepsini düzelticem ama biz çoğunlukla testlerimizi adblokc tester yapıyorum bide lütfen bende test ettim uBlock origin ve prizma lütfen d3ward test edermisiniz Test Ad Block - Toolz.
Lütfen burdanda test edin bu website çok kapsamlı bir test yapar lütfen ben test ettim bide siz test edin ve sonuçları bana da söylemişsiniz ben test ettiğimde prizma %99 Ama u block çok güçsüz olmuştu ama birde halk test etsin
Arkadaşlar merhaba şuanlık toplantı yaptık ve artık Prizma geliştirmeyi durdurduğumuzu açıklıyoruz nedeni yepyeni bir teklonoji üzerinde çalışıyoruz HAMER CORE adlı teklonoji oyüzden prizma adblocker artık güncelleme almayacaktır ek olarak satılıktır prizma 5 bin tl satılıktır arkadaşlar satın aldığınızda artık prizma adblocker sizin olucaktır istediğiniz gibi değişiklik herşeyi yapabilirsiniz iletişim için pardus forum dan kolayca sohbet edebilirsiniz