Daha önce REact Native ile ilgilenen arkadaşlar veya büyüklerim var mıdır bilmiyorum ancak bir proje gereği react native kullanmam gerekli bunun için gerekli olan node js i yükledim ancak npm komutunu çalıştıramıyorum 3 gündür uğraşıyorum bilen var mıdır acaba
Node js için forumda bulunan posta baktım nvm kullanarak yükledim ancak npm komutunu terminalde çalıştıramıyorum bash hatası alıyorum komut tanımlanmıyor diyor npm klullanmadan da react yüklenir mi onuda bilmiyorum sevgilerimle
Forum daha önce açtığınız konuyla yükledim zaten ama npm çalıştıramıyorum node yüklü fakat npm ye ulaşamıyorum benim gözden kaçırdığım ufak bir pürüz vardır umarım bulabiliriz teşekkürler
Teşekkürler Mehmet bey sorunu hallettim şuan yalnız Yücel beyin postundaki yöntemi uyguladım sanırım ikiniz de aynı yöntemi paylaştınız şuanda hatanın ne olduğunu anlamaya çalışacağım belirleyince paylaşırım tekrar çok teşkkürler tekrar var olun.
Yücel Bey çok teşekkür ediyorum sizin cevabınızla ilerledim npm versiyon bilgisini döndü ve react native kurulumuna başlayabildim çok teşekkür ediyorum her şeyi halletmişim sadece git noktasında eksik kalmışım git ten daha önce hiç yükleme yapmamıştım sanırım hata da gitten yükleme yapmadığım için kaynaklanıyordu tekrar teşekkür ediyorum var olun
Yücel bey sdk kurulumu yaptım ancak AVD yi çalıştıramıyorum bunun sebebi ne olabilir ilk kurduğumda emulator yoktu yeniden sıfırdan custom değilde standart olarak mı kurmalıyım acaba