Reklam engelleyici olarak ne kullanıyorsunuz

Merhaba

Reklam engelleyici olarak ne kullanıyorsunuz.

1 Beğeni

Firefox/LibreWolf kullanıyorsanız ublock Origin kurulumu en rahat reklam engelleyici, sıfır uğraş ile reklam engelleme isteyenlere öneririm.

Chromium bazlı tarayıcılarda (Edge, Chrome, Opera vs.) Manifest v2 bazlı eklentilerin desteğine son verildiği için eklenti olarak kullanacağınız herhangi bir reklam eklentisi çok etkili olmayabilir.

Eğer daha detaylı bir reklam engelleme istiyorsanız kullanmadığınız bir bilgisayara pi-hole kurabilirsiniz. Kullandığınız yerel ağ tabanında bir reklam engellemesi yapıyor, ayarladıktan sonra hiç bir cihazda ayrı bir eklenti/program kurmak gerekmiyor.

1 Beğeni

Brave Tarayıcısı kendi uygulaması var . Baya sağlam . Üstelik hızlı çalışıyor . Davranışı Katı ayarlarsın bütün çerez bildirimleri pop up lar , video içi reklamlar engelleniyor .

1 Beğeni

Opensnitch + StevenBlack listesi + ek liste:

Adguard kurdum şu an sorunsuz çalışıyor…

1 Beğeni

Masaüstü ortamları bölümündeki konuma bi bakar mısın hocam

Adguard kurdum. Çok memnunum üstad.

Ublock Origin manifest v2 kapsamlı modunda ek seçeneklerden bazıları daha açık v3 firefoxta

1 Beğeni

uBlock Origin. Harika bir reklam engelleyici.

2 Beğeni

merhabalar brave tarayıcısını kullanırsan o kendisi engelliyor.

1 Beğeni

ublock orgin HaGeZi’s Ultimate DNS Blocklist ekledim
traycı ve pardusta adguard dns ayarlı

Librewolf browser kullanmanızı tavsiye ederim. Her hangi bir şey yapmanıza gerek kalmadan tüm reklamları engeller ve aynı zamanda çıkışta önbelleğini otomatik olarak temizler.

1 Beğeni

Uğraşılarım gereği çerezlerimin kalması gerekiyor. Bu nedenle Chrome kullanmak zorundayım.

Adblock, Privacy Badger ve “Youtube için Adblock” kullanıyorum. Bilgisayardaysam rahatım. Ama telefonda bunlardan faydalanamıyorum. Hele youtube ölüm. 3. parti youtube ya da tarayıcı da kullanmak istemiyorum. Öyle işte.

telefona firefox kuruyorum masa üstü görünümünü açıyorum ve ublock origin kuruyorum filtreleri güncelliyorum.

kardeşimin tablete de kurmuştum alışınca çok beğendi bağımlılık yapıyor uygulamasından veya reklam gösteren bi yerden bakmak zulüm geliyor.

Hocam ben bunu youtube aile paketi alarak çözdüm. Eğer maddi olarak ağır geliyorsa veya aslında koymayıp psikolojik olarak rahatsız ediyorsa, bikaç arkadaş veya akraba youtube aile paketi alın kafanız rahat olsun
Biz kullandık bi dönem, yav böyle bi rahatlık yok. Müzik dinlerken al 144p’ye,arka planda ekran kapalıyken tin tin çalışsın…
Bunun haricinde adguard lisansı satın aldım 1 yıllık 9 cihaz 200 TL. 1 tane reklam yok. Ne oyunlar ne İnternette.

Telefonda “Firefox Focus” kullanın dahili reklam engelleyici var. Yine tarayıcı çıkışta tüm önbelleği temizliyor.