VirtualBox Usb Görmüyor

Virtual Boxa işletim sistemi kuruyorum fakat usb leri görmüyor . İnternette birkaç yol gösterilmiş fakat beceremedim sanırım .

Şöyle bir konu açılmış sorunuma benzer . Fakat çözüm olarak işaretlenmediği için uygulamadım . Bu konuda belirtilen kodu çalıştırırsam Sudo şifresi iptal olurmu .

Anakartımın kendi driverları yüklü olmadığı için olabilir mi ? Pardusü kurduğum gibi kullanıyorum . Ne ekran kartı driver kurdum nede anakart driverlarını . Gerçi Anakart driverları Linux uyumluda değil .

virtualbox sitesinden VirtualBox 7.0.20 Oracle VirtualBox Extension Pack
Extra paketleri indirin ve virtualboxa ekleyin ardından kurduğunuz sanal makine içinde eklentileri yükleyin. Tüm bunlara rağmen yine olmaz ise virtualboxu yönetici hakları ile çalıştırıp sanal sistemi tekrar kurun.

Kullandığım uygulamayı değiştirdim VM sanal makina yöneticisi ile sonucu ulaşmama sebep oldu . Aynı sorunu yaşıyanlar Uygulama merkezinde var olan bu uygulamayı kurabilir .

Uygulamayı kurduktan sonra internete girmiyordu . El ile Ip verdim . Sonrasında ağ sorunlarını düzelt dedim düzeldi . Windows 7 kurup güncellemeleri yaptım . Ram kullanımı dikkat çekici .

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.