karahan29
(Mücahid Harun Karahan)
Ekim 3, 2022, 5:47öö
1
Selamun aleyküm;
Laptopumda Windows’un yanına Pardus gnome sürümünü kurdum. Wifi ile ağa bağlanmaya çalıştığımda wifi bağdaştırıcısı bulunamadı hatası alıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
mcanatan
(Mesut Canatan)
Ekim 4, 2022, 4:27ös
2
Aşağıdaki bağlantılara bakabilirsiniz.
Wi-Fimin driverlerini yüklememe rağmen Wi-Fiye bağlanamıyorum bana yardım edebilir misiniz ?
Ben 1 gündür Pardus kullanıyorum (USB belleğe kurdum) ve internete bağlanmak istiyorum. Nedense Wi-Fi çalışmıyordu. Ethernet kablosu desen ethernet kablosu ile bile internete bağlanmıyor (daha önce Lubuntu’yu denerken ethernet kablosu ile internete bağlanabiliyordu). Sürücüler desen sürücü bulamadım ve bulsam bile sürücüleri nasıl kuracağımı bilmiyorum (1 günlük Pardus kullanıcısı olarak). Pardus’un kendi paket yükleyicisi ile yükleyeyim desen dosya formatını desteklemiyor (yükleyebildiğim sürüc…
karahan29
(Mücahid Harun Karahan)
Ekim 9, 2022, 2:17ös
3
MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card
wifi kartımın modeli sanırım bu bunun driverlarını nereden inidirebilirim.
gokacinlar
(Derviş Öksüzoğlu)
Ekim 11, 2022, 12:59ös
4
Uzaktan bağlantı bağdaştırıcısının sürücüsü, yani MT7921 sanırsam 5.12 ve sonrası kernel için eklenmiş. Kernel sürüm güncellemesi yapıp tekrardan deneyebilirsiniz. Linux için herhangi bir sürücü kurmak -ekstrem durumlar harici- gerekmez, sürücüler kernele ekli olarak gelir.
Kernel yükseltimi için:
Kernel hakkında bilgisi olduğunu düşünen ya da merak için uğraşan arkadaşlar için, terminal üzerinden oldukça kolay bir şekilde kernel yükseltimi veya alçaltımı yapabilecekleri bir eklenti yazılmış:
Bu eklenti sayesinde istediğiniz eski veya güncel kernelleri kendiniz yükleyip üzerinde oynama yapabiliyorsunuz. Yukarıdaki bağlantıdan .deb uzantılı dosyaya erişip yükleyebilirsiniz. Ardından eğer İngilizce bilginiz yeterliyse $ mainline -h yazarak gerekli komutları görüp istediğinizi yapabilirsi…
system
(system)
Kapattı,
Ekim 21, 2022, 12:59ös
5
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.