Pardus 17.0 Kurulum Hatası

Üstadlar Pardus 17.0 ı USB bellekten kurulum yapmak istiyorum.(Bilgisayarda CD-DVD okuyucu yok) Açılıştaki Kur veya Grafik Kur seçeneklerinde klavye seçiminden sonra CD algıla bölümünü geçip kurulum tamamlayamıyorum. Pardus çalışan seçeneğinden pardus yükle diyorum. Ağ bağlantısı kesildi diyor arkasından hiç bir değişiklik olmuyor. Ne yapabilirim?

Kalıp dosyasını hangi program ile yazdırdınız? Hangi seçenekler ile?

Yumi isimli program ile. İçerisinde Pardus Kurumsal 5.1, Kubuntu, Hiren vs. olan usb bellekten kurumsalı aynı program ile sildim yerine 17.0 yükledim. Onunla kurmaya çalışıyorum.

Rufus programı kullanarak DD seçeneği ile deneme ve sonuç bildirme şansınız var mı?

Aynı usb belleği bozmak istemiyorum. Farklı bir usb bellek ile deneyip sonuç bildireceğim.

Evet rufus programını kullanıp dd yansımasını seçin daha kararlı olacaktır

Arkadaşlar biraz geç oldu özür dilerim. Rufus DD seçeneği ile işlem tamam kurulumu tamamladık.

Arkadaşlar Pardus 17 Deepin kurmak istiyorum usbden fakat CD-Romda cd yok diyor. Ben bunu usbden kuramaz mıyım ? Canlı deneme versiyonunda da kur diye bir secenek goremedim (xfce’de vardı)


Siz demeden buldum forumda bir yerde, kesinlikle Rufus ile DD modunda oluyor, Win 10 ile dual boot yaptım su an skntisiz :slight_smile:

yaptım olmuyor. defalarca dd modunca denedim başka şeyler denedim olmuyor. kuramadım:(((

İndirdiğiniz iso kalıp dosyasının mde5 kodunu Pardus 17.1 Sürüm Notları – Pardus – TÜBİTAK ULAKBİM sürüm notlarındakiler ile karşılaştırıp doğruluğunu teyit edebilirmisiniz?

samed daul boot nasıl yaptın bende sıkıntılar oldu paylaşırsna sevinirim.

Kardeşim Windows’ta Rufus’u kullanarak isoyu DD modunda yazdırman gerekiyor. Bak iso modu değil DD modu. Bu şekilde yazdırdıktan sonra flash belleği biosta ilk sıraya getir. Sonra Pardus flashtan çalıştığında yükleme yönergeleri uygula. Tabi tüm bunlardan once windowsta pardusa yer açman lazım. Onları ve partition ayarlarını bildiğini kabul ediyorum…

Kolay gelsin…

eyvallah kardeşim halletim şuanda sıkıntısız olarak kullanıyorum

Merhaba ben TÜBİTAK projesi deyim pardus kur derken hata veriyor CD hatası ben usb den kuruyorum birde pardus usb kurulum yapılırmı aynı HDD gibi

1 Beğeni

Kalıp dosyasını rufus programı ile (https://rufus.akeo.ie) dd modunda yazdırın veya http://indir.pardus.org.tr/PARDUS/piw.zip programını ile yazdırın. Disk seçiminde usb nizi seçip grub kurulumunda usb belleğinizi seçerseniz kurulum yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Selamlar arkadaşlar,CD olarak hazırlanmış bir cd nasıl ve nereden temin edebiliriz.Aynen windows cd si gibi rahatça yüklemem yapabileceğimiz.Yanıtlarsanız çok sevinirim.Artık bizi şu microsoft tan kurtarınız.

2Gb’lik bir bellek ile linkteki işlemleri uygulayabilirsiniz.

1 Beğeni