1920x1080 çözünürlük problemi

merhaba

elimde 1920x1080 çözünürlük olan aio pc var fakat görüntü alamıyorum yardımcı olurmusunuz.
işletim sistemine geçerken görüntü gidiyor harici ekranda görüntü var xrandr komutlarını denedim çözünürlük ekledim ama alamadım yardımcı olur musunuz?

2 Beğeni

Benzer soruna HP proone g3-400 aio bilgisayarda rastladık. Legacy disable yapıp uefi kurulunca düzeldi.

2 Beğeni

legacy disable yaptım olmadı bu şekilde tekrar kurulum yapayım yazarım

1 Beğeni

yok düzelmedi aynı durum devam ediyor.

2 Beğeni

Aslında bu işlem için bilgisayarınızın ektan kartını öğrenmemize ihtiyaç var. Bunun için şu komutu giriniz:

lspci | grep VGA

Ekran kartınızla ilgili kurulu sürücülerinizi görmek için şu komutu girelim:

glxinfo | grep render

Uçbirim çıktınızı paylaşmak için ekran görüntüsü alabilir ya da Uçbirim > Tümünü seç > Kopyala seçenekelerine tıklayıp daha sonra buraya ``` uçbirim çıktıları ``` şeklinde gönderebilirsiniz.

Bir de harici ekranım var dediğiniz için @abdullahturgut09 Abdullah TURGUT Bey 'in 195 -Pardus Dersleri- bilgisayarı televizyona bağlama hdmi kablo ile - YouTube adresindeki videoyu da izleyiniz.

Sizin çıktınıza göre ilgililer çözüm önerebileceklerdir. Eğer önerilerle bir çözüme ulaştıysanız iletinizi çözüldü olarak işaretleyiniz.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.