Denediklerim:
W7 deki deepfreeze ile alakalı olabilir düşüncesi ile pasif edip tekrar denedim,
Windows üzerinden Pardus kuracağım alanı yavaş bicimlendirip tekrar denedim olmadı,
2 ayrı flash disk ayriyeten DVD ile format denedim olmadı.
Hocam çok teknik bilgisi olan biri değilim ama aynı durumda olsam yapacağım şeyi söyleyeyim eğer labaratuvardaki diğer bilgisayarlar da aynı donanıma sahipse ben HDD yi çıkarır kurulumda sorun yaşamadığım bilgisayarlardan birine takardım ve kurulumu öyle gerçekleştirirdim. Eğer sorun olmadan kurarsaam geri takıp açılıp açılmadığını kontrol ederdim. Ama yine de kurulamıyorsa diskte bazı problemler olabilir.
Kardeş kurulum sorunsuz tamamlanıyor. Az önce pardus kuracağım sda3 ext4 bölümündeki (kök bağlanma noktası) verileri kurulum ekranında komple silip temiz kurulum yaptım. Açılışta aynısı oldu.
@kaan bey quiet splash sonuna oradaki satırları sırayla ekleyip denedim olmadı. Çalışan bir bilgisayarın tüm bios ayarları ile Pardus’un açılmadığı bilgisayardaki tüm bios ayarlarını tek tek karşılaştırdım bire bir aynı. Sizin bahsettiiniz csm, legacy gibi özellikler bu makinenin bios ekranında yok.
Bunun dışında açılışta e harfine bastığımda ekrana gelen komutları da iki bilgisayarda karşılaştırdım. Çalışan bilgisayarda linux satırında root=UUID ile başlayan bir değer var iken çalışmayan bilgisayarda root=dev/sda şeklinde görünüyordu. Çalışana benzer şekilde düzenleyip F10 ile denedim yine olmadı.