Ağ Gereçleri Projem Pardus 21 için Hazır!

Pardus/Debian/Ubuntu için Ağ Gereçleri Projem

Bu konuda daha önce Ağ Gereçleri adlı projemi paylaşmıştım. Projemi Pardus 21 için uyumlu hale getirdim. Projem hem Pardus 19 hem de Pardus 21 üzerinde sorunsuz çalışmaktadır.

Yalnız uyumlama işleminden sonra projem şimdilik Debian ve Ubuntuda kullanılamamaktadır. Bu sistemler için uyumlama çalışması daha sonra tarafımca müsait bir zamanda yapılacaktır.

Bu projemin deb halini Sağlık Bakanlığı Dosya Transfer Sisteminde yayınladım. Şu linkten bu projemin deb halini indirebilirsiniz:

https://sbtransfer.saglik.gov.tr/index.php/s/2ankst7LawMTjmb

8 Beğeni

Hatasız kul olmaz!

Projemde Etki alanından zamanı çekme sorununu giderdim.

Bu sorundan dolayı etki alanına dahil edilecek bilgisayarın saati etki alanından farklı ise ilgili bilgisayar etki alanına dahil edilememektedir ve betik aniden kapanmaktadır.

Bu sorun giderildiği için artık ilgili bilgisayar etki alanından zamanı doğru bir şekilde çekebilmektedir. Böylece ilgili bilgisayar etki alanına dahil olabilmektedir.

Projenin indirme linki aynen geçerlidir. Projenin ilk halini indirenler tekrar bu son halini indirip projeyi yeniden kurmak zorundadır.

Duyrulur

2 Beğeni

Harika iş çıkarıyorsun Muhammed hocam. Allah yardımcın olsun. Pardus ekibinin projelerinizi depoya alacaklarına inanıyorum çünkü pardus ekibini gelişime ve değişime açık bir ekip olarak görüyorum.

2 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.