Ağaç Masa Duvar Kağıdı

Merhaba!

Arada bir yaptığım duvar kâğıtlarını paylaşıyorum. Masa üstüne odaklanıp; simge ve klasörleri belirgin hâle getirmek isteyenler için uygun olabilecek görseller aranabiliyor.

Pixelitor, v. 4.3.1 sürümü ile…
1920 x 1080 piksel çözünürlük.

Gimp ile…

6 Beğeni

Harika çalışma.
Ben de zamanında uğraşıp kendi arkaplanımı yapardım. Artık bıraktım arama motorlarından güzel görseller geliyor. :slight_smile: :stuck_out_tongue:
örnek :

Saygılar,
Murat YANAR

1 Beğeni

Zaten artık o kadar çok çeşit var ki bu konuda sıkıntı yaşanmıyor. Yine de kendin bir şeyler yaptığın zaman yeteneklerini geliştirmiş olursun.

Bir örnek daha ekleyelim:

1 Beğeni

Grafik Tasarım sertifikasını aldıktan sonra bıraktım o işleri. :slight_smile:
Anca benzersiz olsun istediğim bir tema varsa ona yapıyorum artık :wink: Ayrıca bu aralar tek merakım mobil arkaplanlar. Keyifli olabiliyorlar. Kaynak da çok.
Bu mesajındaki örnek de iyiymiş. Google a yazdığında birkaç milyon sonuç geliyor. Bakarken sıkılırsın. :slight_smile:
Örnek için teşekkürler.

Murat YANAR

1 Beğeni

ortam tutorial kaynıyor. :slight_smile:

https://www.google.com/search?q=adobe+photoshop+background+wood+texture+effect+design&sca_esv=ec0f97d633954ec1&ei=B95NZtjmEfCNxc8Pl8mHwAc&udm=&ved=0ahUKEwiYhovJmqGGAxXwRvEDHZfkAXgQ4dUDCBA&uact=5&oq=adobe+photoshop+background+wood+texture+effect+design&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAaAhgCIjVhZG9iZSBwaG90b3Nob3AgYmFja2dyb3VuZCB3b29kIHRleHR1cmUgZWZmZWN0IGRlc2lnbjIIECEYoAEYwwRIzRxQrgdYvRtwAngBkAEAmAGXAaAB9weqAQMxLje4AQPIAQD4AQGYAgqgApoIwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICCxAAGIAEGKIEGIsDwgIKECEYoAEYwwQYCpgDAIgGAZAGCJIHAzIuOKAHgSI&sclient=gws-wiz-serp

Ben de mobil arka planlar yapıyordum ama bu sıralar boşladım.

Pinterest’te gördüğüm eski bir radyoyu vektörel olarak yeniden çizmeye çalıştım. Böylece neyi ne kadar yapabildiğimi görebilme şansım oluyor.

Dediğiniz gibi çok fazla öğretici içerik var.

1 Beğeni

kolaylıklar dilerim. Çalışmalarınızı forumdan paylaşın bence. Harika geri bildirimler alırsınız…