Arkadaşlar benim internet kotalı. Şimdiden oldukça fazla kota kullandım.
Alien Arena diye bir oyun var mağazada. Bu oyun, Pardus 23 zamanında mı, daha eski zamanda mı sorunluydu. Single Player başlatınca botlar başlamıyordu. Yani oyunda düşman botlar çıkmıyordu.
Şimdi son duruma göre kurmam lazım ama dediğim gibi sorun çözülmediyse boşa indirmek istemiyorum.
Benim için deneyip buradan bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?
Oyun sorunsuz açılmalı, single player başlatıldığında düşman botları da doğmalıdır. Bu bilgiye ihtiyacım var.
Oyunun yıllar önceki versiyonunda sorun yoktu. Sonradan geliştiriciler sıkıntılı sürüm yayınlamıştı.
Ama ben steam’den dememiştim mağazadan demiştim. Pardus Mağaza’dan yani. Yani apt depomuzdan. (sürümleri farklı olduğu için farkeder).
Neyse indiriyorum artık o kadar bekleyemem.
Yeğenler oyun istiyor da, en uygun bunu bulabildim.
___
Son durum: Oyun hiç güzel değil. Açılışta ekran gliçleniyor ve uzun süre siyah ekran kalıyor bende. Oyundan çıkmak bir ölüm. Bir sürü sorunu var. Neyse bizim afacanlar beğenir umarım.
Kaldırmadım zaten bir kenarda dursun. Bot yüklemesinden sorun yok. Sadece açılışta ekran uzun süre siyahta kalıyor ve açılırken gliçlenmeler olup ondan sonra açılıyor. Botlar yükleniyor.
Yıllar önce ilk linux denemelerimden Open Arena’yı kurdum bir iki el attım iyiydi. İkisi de dursun o kadar kotam gitti sonuçta.