Anadolu Panteri Devrediliyor

1990 yılında başlayan Açık Kaynak maceram güzeldi ve yeni nesilden birine devretmekten onur duyuyorum. Desteğim her zaman devam edecektir, sağlım elverdiği sürece.

Emeğiniz için teşekkürler, yeni arkadaşlara başarılar. Herkesin uğraşmayacağı, vakit ayırmayacağı, karşılık/para beklemeden yapmayacağı bir iş ile kamu yararı için elinizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştınız. Sizin gibi insanların artmasını diliyorum. Söyleyecek çok şey var aslında.

4 Beğeni

Bu güne kadar verdiğiniz emek ve harcadığınız zaman için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha da güzel yerlere ulaşacağını umuyoruz. Başarılar diliyoruz devir alan arkadaşlara.
Pardus’umuz da yeni bir birimde (TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE)’nde) yoluna devam ediyor artık. Oda daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyoruz. Her ikisinin de yolu açık olsun.
https://ulakbim.tubitak.gov.tr/tr/haber/pardusta-bayrak-degisimi

5 Beğeni

@ortanca_samuray Sizlere böyle bir projeyi hayata geçirdiğiniz için teşekkürler ve projeyi devam ettirecek arkadaşlara da başarılar diliyorum.

4 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.