Android x86 Bip ve Dedi Yüklenmiyor

Herkese merhaba sanal sürücüde yüklü android x86 üzerine bip ya da dedi yüklemeye çalıştığımda ne yaptıysam başarılı olamadım. play store üzerinde aradığımda bu uygulamalar zaten çıkmıyor. chrome üzerinde aradığımda uygulamaların play store bağlantılarına tıklayabiliyorum ama bu sefer de cihazınız bu uygulama için uygun değildir uyarısı veriyor yükleyemiyorum. birkaç apk kurdum onlar da açılışta hemen çöküp kapanıyor. Ne yaptıysam başaramadım. whatsapp ve sair pek çok uygulamayı android x86 da sorunsuz kullanabiliyorum ama bip neden çalışmaz acaba? uygulamayı yapanlar mı engellemiş yoksa ben de mi sorun var anlamadım. yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum.

Selamün Aleyküm
İndirdiğiniz apk dosyalarının x86 olanını yüklemeyi deneyebilir misiniz acaba?

1 Beğeni

Hayatımda ilk defa apk yüklediğim için acemiyim açıkçası x86ya uyumlu apk olması gerektiğini bilmiyordum. apk indirmem için tavsiye edebileceğiniz bir site var mıdır acaba x86 uyumlu apk için güvenilir bir site neresi var ya da herhangi bir siteden indirmem sorun teşkil eder mi acaba

1 Beğeni

şimdi yükledim ve çalıştı Rabbim sizden razı ola o kadar çok uğraşmıştım ki cahillik zor çok sağolun. hayırlı akşamlar dilerim.

1 Beğeni

pardus a bip uygulamasını yükleme şansımız yok mu?

pardus da dedi mağazadadır oradan kurun

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.