Arkadaşlar merhaba okulumuzda akıllı tahtalara Pardus yüklü son zamanlarda sıkça bir sorunla karşılaşıyorum imaj atamiyrm tahtaasagida attığım görüntüdeki gibi oluyr ve ilerlemiyr servisler çok geç geliyr ne yapmaliym
Hocam arkadaşlar etap 23 test sürümünü paylaşmışlar. Bilgisayar üzerinde usb’den test ettim gayet güzel çalışıyor. Test edip bakabilirsiniz. Sık güncelleme alıyor.
Teşekkür ederim hocam denerim tabiki
İnput/output hatası genellikle disk arızalarında oluyor hocanım. Eğer yeni imajla da yapamazsanız servis çağırmanız gerekebilir.
Hocam bolu imajını ve etap 19 u denedim olmadı malesef
Bu olaydan çok anlamam fakat mantık yürütürek imaj atamıyorum demişsiniz. Aldığınız imajlar arızalanmış olabilir mi ? Geçen günlerde iso dosyam arızalanmış . O iso ile usb ye bot ettim uğraştım durdum . Buna benzer hata verdi diye hatırlıyorum.
Hfocaam ama başka tahtalara sorunsuz atabiliyrm bu tahtada her iki imaj da olmadi
Hocam deneme amaçlı windows kurar mısınız, eğer o da kurulum esnasında yüzde oranlarında takılırsa büyük ihtimal ssd problemi olabilir. Servisden SSD değişimi talep edebilirsiniz.
Olabilir hocam bir de öyle deneyeyim
Eğer 23’ü kurarsanız ve dokunmatikle ilgili problem yaşarsanız, şunuda kurun.
https://depo.etap.org.tr/etap/pool/main/e/eta-touchdrv/eta-touchdrv_0.3.1_amd64.deb
Tmmdr hocam teşekkür ederim
Hocam diskiniz arızalı yüksek ihtimalle. Bu akıllı tahtalar dokunmatikli büyük tahtalar değil mi? Lise sondan hatırlıyorum yeni gelmişti bunlar.
Evet aynen onlar hocam
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.