Aynı İsimden dosya kaydederken Aynından var diye Uyarı Vermiyor

Ben bir tane İcon dosyası indirdim. Hoşuma giden simgeleri seçip Çizim ile açıp farklı kaydeti tıklayıp masaüstüne atıyorum . Birsürü simge seçip masaüstüne attım farkettimki hep başlıksız olarak başlık verip masaüstüne atmış . Tamamda birsürü ikon seçtim attım masaüstüne hep üstüne kaydetmiş . Aynı isimde bir dosya daha var üstünede kaydedeyimmi soru sormuyor . Eski Başlıksız isimli dosyayı silip en son kaydettiğim ile değiştiriyor . Bir sürü simge seçtim bir baktım masaüstüne attığımı sanmışım . Bu bunun çözümü nedir . Bir güzel simgeleri seçip seçip attım . Kendime özel bir simge tasarımı yapıyorum . Kendime göre istediğim uygulamaların simgelerini değiştiriyorumda böyle bişi ile karşılaştım .

bir tane çizim programı ekranı içerisinden yapıp farklı adlar vermeden kaydettiyseniz olabilir her seferinde farklı isimler yazın ya da uyarı veren farklı programla deneyin

evet çizim ile isim değiştirmeden yaptım. uygulama hiç uyarı vermiyor aynı isimde dosya var diye . altarnatifi varmı çizim uygulamasının .

Alternatif uygulamalar var. Ama hangi teknikle, nasıl çalıştığınızı bilmediğimden rast-gele önereceğim.

Çizim uygulamasından daha stabil, Kolourpaint var.

Pinta, biraz daha gelişmiştir ve katman desteği vardır.

GIMP, çok daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Onunla da ikon düzenleme ya da baştan yaratma yapılabiliyor.

İkon yapımına odaklanmış uygulamalar da var ama ben onları hiç kullanmadığımdan bilmediğim uygulamayı önermek istemiyorum. Zaten adlarını hatırlamıyorum.

Çizime gelince, biraz denedim ve af buyrun böyle rezil bir uygulama görmedim. Seven kullansın ona birşey diyemem.

İyi çalışmalar.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.