Başka pencereye geçememe sorunu

Merhabalar bugün PC’me Pardus 23 sürümünü indirdim. Fakat bir pencere açtığımda pencereye bazen faremle tıklamama rağmen hiç tepki vermiyor ve masaüstünü algılıyor, bazen ise, 2 tane pencere açtığımda aralarında geçiş yapamıyorum ve görev çubuğuna bazen tıklayamıyorum. Bu neden oluyor? Sistemsel bir sorun mu yoksa ayarı mı var bunun?

1 Beğeni

Merhabalar,

Pardus 23’e Pardus 21.5’ten yükseltme yoluyla mı geçiş yaptınız? Yada Sıfırdan temiz kurulum mu yaptınız? Eğer yükseltme yaparak geçiş yaptıysanız bazen bu tarz hatalar çıkabiliyor. Acaba çakışan paketler var mı kontrol edebilir misiniz? Çünkü bazen yükseltme yaparken eski sürümden bazı paketler silinememiş olabiliyor. Bu da hatalara sebebiyet veriyor. Eğer sorunu çözemezseniz isterseniz sıfırdan temiz kurulum yapabilirsiniz.

Eeee, ben Pardus ile çok iyi bir şey bilmiyorum, sıfırdan kurulum yapmama rağmen böyle, oldu. Sıfırlayıp tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.