Belge Tarama Programı ya da Ayarları

Merhaba.

İşyerine HP LaserJet Pro MFP M227sdn marka-model çok fonksiyonlu yazıcı aldık. Bu cihazla tekli ya da çoklu belge taraması yapılacak.

Tarama için Simple Scan, gscan2pdf, XSane Tarayıcı Programı adlı yazılımları kullanmaya çalıştım. Yapmak istediğim şeyi yapamadım.

Öncelikle pdf olarak çoklu belge tarama yapmak istiyorum. Yani 5 sayfa belgeyi birlikte taramak istiyorum ama tarama yapamıyorum. Belgelerin tamamı kızaktayken tara/scan dediğimde bütün belgeler kızaktan geçmesine rağmen bilgisayarda tamamını göremiyorum. Kızağa belgeleri tek tek koymam gerekiyor.

Bunun için önerebileceğiniz başka bir program ya da yukarıda yazdığım programlar içerisinde yapabileceğim ayar önerebilir misiniz?

1 Beğeni

belgeleri peş peşe tarayabilirsiniz ancak evrakı tek tek taramanızgerek

Aslında dediğiniz şey iş kaybı. İş kaybı olmadan çalışmak istiyorum. Yani 40 sayfa da olsa birlikte ve tek tuşla taramalıyım. 7-8 bilgisayar tek bir cihaz kullanıyoruz. Yerinden kalk, evrağı koy, yerine gel, tarama tuşuna bas, yeniden kalk, evrağı koy… 50 sayfalık evrak olsa 50 kere tekrarlamam gerekecek ki çok zor.

Sanırım asıl ihtiyacım olan program. Çünkü cihaz ile windowsta toplu tarama yapabiliyorum. Yani cihaz bu işi yapabiliyor.

Bilgisayar ağa bağlı ise
Samba Kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler buradaki yöntemleri uygulayarak bilgisayarda belirlenecek bir dosyaya tarama yaptırılabilir. O dosyada paylaşıma açılıp herkes tarafından görülebilir.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.