Belgeleri koruyarak pardus kurma

Hepinize öncelikle selamlar benim bilgisayarımda Android-x86 8.1 r1 ile Windows 10 Pro 64-bit var ama Windows’a giriş yapamıyorum buna rağmen android’i ve windows’u silip ama diğer dosyalarımı silmeden Pardus 21 xfce kurmak istiyorum bütün belgelerimi koruyup iki yazılımıda kaldırarak pardus kurmanın basit bir yolu varmıdır acaba?
Birde pardus 21 xfce iso dosyasını indirip 10-20 mb aralarına kadar sıkıştırabilirmisiniz (Benim bildiğim adı Highly Compressed deniyor) evde internet yokda.

1 Beğeni

KaptanTR arkadaşın yöntemi olmadı bölüm oluşmadı bende en ama en gerekli ve büyük olan belgeleri telefona aktarıp gormat ile pardus’u kurdum hepinize iyi günler.

1 Beğeni

Gerekli dosyalarınızı yedek diske atıp Pardus’u kurabilirsiniz. Ya da diğer işletim sistemlerini kaldırmadan Pardus’a alan ayırıp oraya kurulum yapıp da dosya yöneticisinden gerekli dosyaları Pardus kısmına atıp diğer işletim sistemlerini silip boşalan alanı yeniden Pardus’a ekleyebilirsiniz.

Pardus kalıp dosyası için ise bir internet kafeden indirip flash sürücünüze Pardus’u yazdırabilirsiniz.
O dediğiniz işlemi şu anda bilmiyorum. Kusura bakmayın, yaparsam atarım buraya inşallah.

Selâmetle

2 Beğeni

Sayın KaptanTR bu tarifin için çok teşekkür ederim bu iyiliğini hiç unutmayacağım kendine iyi bak sen kendin sıkıştırmasanda bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum buralarda hiç internet kafe yok fikrin için sağol.

1 Beğeni

Merhaba, Dosyalarınızı taşınabilir bir disk’e atıp pardus kurabilirsiniz eğer Windows sistemi açılmıyorsa Linuxda Boot özelliği bulunmaktadır kurulum yapmadan dvd-usb’den başlatıp dosyalarınızı alabilirsiniz.

Hayır bölüm yok tek bölüm ama KaptanTR arkadaşın yöntemini kullanmaya çalışıyorum şuan.
Yani bütün sistemler tek bölümde.

Hepinize teşekkürler artık ihtiyacım kalmadı emeğiniz için sağolun en önemli ve büyük dosyaları pardus çalışan ile telefona yedekleyip pc’ye format attım hem bu bahaneyle pc kendine geldi genede hepinize teşekkürler!

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.