Birden Fazla Dosya Seçme ve Birden Fazla Resmi Yazdırma ve Düzenleme

1- Birden fazla dosyayı aynı anda seçip açmak istiyorum. Örneğin 10 tane pdf dosyasını. Ama hepsini seçip enter yaptığımda en son seçtiğimi açıyor sadece. Bunun bir yolu var mı?

2- Aynı anda birden fazla resim yazdırma. Daha önce bu konu kısmen gündeme gelmiş.

Bugün fotoğraf yazdırmam gerekti. Ama tek bir resmi yazdırabiliriyorum. Windows’ta Çok fazla sayıda resmi seçip, ayarlardan da 1 kağıda 2 tane, 1 kağıda 4 tane vs seçenekleri seçerek, birden fazla resmi aynı kağıda yazdırabiliyorduk tek seferde. Bu pardusta yapılamıyor mu? (shotwell yüklü)

3- Office picture manager ile aynı anda birden fazla resmi düzenleyebiliyorduk. Örneğin aldığım ekran görüntülerinde, resimlerin boyu standart olduğundan, tüm resimleri seçip, üstteki saat vs kısımlarını tek işlemde düzenleyebiliyorduk. Bunu yapabiliyor muyuz?

1 Beğeni

Evince programı ile denedim pdf dosyaları ayrı ayrı pencerelerde açılıyor.

Evince okular veya atril mi kullanıyorsan, onun ayarlar kısmında vardır sanırım bi ayarı. Mousepad in vardı.

Shotwell ile birden fazla resmi seçip tek a4 kağıdına yazdırınca boş bir sayfa çıkartıyor.
Shotwell seçeneği olduğu halde çalışmıyor.

1 Beğeni

Meramım yanlış anlaşıldı sanırım. Mesele sadece pdf değil. Onu örnek olarak verdim. Aynısı word, excel ya da resim dosyaları için de geçerli. Her tür dosya için.

Birden fazla resmi çekip yazdır demeye bile gelemedim ben. Sağ tıklayınca yazdır seçeneği yok. Birden fazla resmi nasıl seçmeyi başardınız shotwell ile?

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.