Borsa Takip Programı-libreoffice

Bıst100’de boryı takip etmek isteyen, halka arzlardan hisse alan, küçük yatırımcıların bu programı indirip denemelerini ve deneyimlerini benimle paylaşmalarını çok isterim. kendim için hazırladığım basit bir borsa takip programı. Dileyen windows’a libreoffice kurabilir ve oradan’da çalıştırabilir. İsteyenler için link adreslerini buraya bırakıyorum.
pardus-linüx için: : indir
windows libreoffice için: indir
Youtube kanalı : https://www.youtube.com/watch?v=xnReij8h5hM

2 Beğeni

GMK.BİST100-B
24.12.2023 YENİ
Halka arz yada hisse alanlar için basit vede kullanışlı Hisselerinizi takip edebileceğiniz bir exel yani Libre office programı. Linüx vede Windows kullananlar için hazırladım. Windows kullanıcıları ücretsiz bir Libre office yükleyerek kullanabilir.
windows: BIST100-B-WİN.ods — Yandex Disk
linüx: BIST100-B-LİNÜX.ods — Yandex Disk

1 Beğeni

Ben mi beceremedim bilemiyorum lakin güncelleştirmye izin ver desem bile herhangi bir değer göremedim.

pardus’mu kullanıyorsunuz windows’mu? eğer windows kullanıyorsanız. sağ taraftaki Düzen-Dış dosyalara bağlantılar-Değiştir-Güncelleme aralığını değiştirip tekrar deneyin.

Selamün Aleyküm

Bilmediğimden soruyorum; LibreOffice içerisinde, işletim sistemine özel bir özelliği mi kullanıyorsunuz? Onun için mi Linux ve Windows diye iki aynı dosya paylaştınız?:thinking:

pardusta hazırladığım programı yeğenime yolladım. windows 10’da kurulu olan libreoffice programı açıltı ama dış veri bağlantıları güncellenmedi. bende windowsta dış veri bağlantılarını tekrar ayarlayıp yolladım ve çalıştı. nedenini bilmiyorum ama veriyi aynı siteden almasına rağmen. linüxte hazırlanana windowsta bağlanmıyor. görülüyor ama silip tekrar orada düzenlemeyince windos libreofficede veri almıyor. sebebi bu.

Merhaba

Ben 22 yıllık yatırıcıyım.Eline sağlık güzel bir program olmuş Ben bir ara C++ve QT de yazmaya çalıştım ama yapamadım yardım alamadım.

2 Beğeni

Debian 12 kullanıyorum.

çok teşekkür ederim. yeni bir tane düzenlemek zorunda kaldım kısa bir sürede onu yayınlayacağım. Galiba gözden kaçan eksiklerim oluyor. kullandıkça düzeltiyorum.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.