Bulut Bilişimin gelişimi ve Lider Ahenk'in geliştirilmesi ve yenilenmesi

DİKKAT!
Burada soru sormadan önce lütfen Lider Ahenk Dokümanlar kurulum ve kullanım ile ilgili adımları gözden geçiriniz.
Temel sorularınız için dokümanlar sayfası yeterli olacaktır.

Merhaba arkadaşlar,

Çeşitli konferanslarda duyduğum kadarıyla insanların genel isteği kullandığımız işletim sisteminin ve dağıtımlarının Bulut bilişim görevini yerine getirmesi ve parelelinde donanımlarla entegre olması ve belli bir görevi yerine getirmesi yönünde genel bir ifade kullanarak aktarabileceğim bir yol haritasıdır.

Bu açıdan bu konu başlığı forumumuzda Lider Ahenk projesinin daha da geliştirilmesi ve modern gelişmelere adapte olması amacıyla açılmıştır.

Sadece bir alternatif veya türev olmasından öte yenilikleri nasıl taşıyabilir bu konuda sizden görüş ve önerilerinizi almak için yazdım.

Teşekkürler. İyi Çalışmalar.

Daha önce Web üzerine çalıştığımdan bahsetmiştim. Bu thread’de ise bunun bir genelinde bulut bilişim üzerine incelemelerimi belirtmek isterim.

İşbu ki sunulan çözüm hangi yazılım dağıtım modeline(açık,kapalı, sahipli, özel,özgür, veya başka başka) göre dağıtılırsa dağıtılsın, yazılımcıların istediği ben sadece uygulamamı dağıtayım arka planda uygulamalar internet üzerinden hizmet ve güncelleme ile çalıştırılsın.

Lider Ahenk de genele yayıldığında burada önem kazanıyor. Sistemleri geleneksel sanal makine veya serverless arasında gidip gelecek şekilde uyumlu merkezi yönetilebilir tutmak.

Bu son bilgiler üzerinden görüşlerinizi almak isterim.

Teşekkürler. İyi Çalışmalar.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.