Bu projenin ekibine katılmak istiyorsan, benimle Instagram üzerinden iletişime geçebilirsin: @justawx
Özellikleri neler?
Bu, tamamen bağımsız bir şey mi, yoksa örneğin WhatsApp veya Signal gibi uygulamalarla entegre edilmesi mi gerekiyor / edilebiliyor mu?
Görsel olarak da gayet güzel görünüyor.
Gerildim.
Korktum.
Endişeliyim.
Konu açılmış ama proje hakkında hiçbir açıklama yapılmamış. Sadece instagram adresi verilmiş. Benim instagram hesabım yok, kapattım? Nasıl bakıcam? Ya da neye bakıcam?
Google araması yapmada çok beceriksiz bir kullanıcıyım. Yine de araştırabildiğim kadarıyla bu projeyle ilgili olduğunu düşündüğüm bir sayfaya denk geldim ve girdim. Sanki süre dolunca saldırı yapılacakmış gibi bir zaman saati tersine sayıyor… Tuzak mıdır nedir… Girdiğime de pişman oldum bütün çerezlerim karşı tarafa gitti.
Ben bir proje üzerinde çalışsaydım, ne kadar gizemli olmaya çalışırsam çalışayım tatmin edici bir açıklama yapardım.
Hiç birşey anlamadım dediklerinizden? Bir Chat uygulaması öneriyorsunuz herhalde
entegre yok tamamen bağımsız, 2 kişi geliştiriyoruz bu sene ve ya 2026 yazında piyasaya web sitemden sunucam işler büyüyünce mobile de sunmayı planlıyorum ya da direkt mobil ve pc olarak sunarım. özellik olarak şuan discord kadar iyi olmasada benzeri birşeyi yapmaya çalışıyoruz daha iyisini de yapıcaz
hayır önermiyorum geliştiriyorum.
aslında amacım gizemli olmasını sağlamak zaten öyle büyük bir projede olmayacak tanıtım amaçlı değildi bu yazdıklarım sadece benimle iletişime geçip ekibe dahil olup uygulamayı geliştirmeye, bilgisi olan insanların destek vermesiydi
Keşke biraz daha detaylı anlatsaydınız. Kolay gelsin başarılar.
hiçbir bilgi vermemişsiniz.
Frontend hangi dilleri kullanıyorsunuz Backend de hangi diller mevcut
Web Tabanlımı yoksa nesne tabanlı mı yoksa mobil mi yoksa hepsi mi ?
Sıklıkla kullandığınız pentagram’ın anlamı ve amacı nedir?
Kaç Geliştirici Mevcut?
Açık Kaynak mı Kapalı Kaynak mı ?
Proje Teams için Hangi yolları kullanıyorsunuz ?
Proje için vizyonunuz nedir?
Projenin gizlilik ve KVKK ları nedir ?
bu bilgileri vermeden nasıl ekip arkadaşı arıyorsunuz ?
Benim soracağım sorular daha da fazla aslında ama gereksiz sormayayım sadece:
neden böyle bir yaklaşım tercih ediyorsunuz?
teşekkür ederim. başka bir yerde öyle anlatırım.
ilgi çekmesi için, ilgi çekerse daha hızlı yayılır.
Front End: html css js,
Backend: c++ node.js electron react php,
nesne tabanlı, mobil
pentegramın bir amacı yok kanka kullandığım tek alan buradaki profil fotoğrafım
geliştirici sayısı 4
kapalı kaynak