Chromium da flash içerikleri görüntüleyemiyorum

Merhaba Pardus ailesi

Yıllardır windows kullanan biri olarak, yerli ve milli işletim sistemimiz Pardus’u kullanmaya bu hafta KDE-64bit ile yeni başladım. Daha önce hiç Linux deneyimim olmadı ve şartlar ne olursa olsun ısrarla Pardus kullanmaya ve linux öğrenmeye kararlıyım zira bizim de bir işletim sistemimiz var artık… Türk halkı olarak yerli ve milli işletim sistemimiz Pardus’u daha çok anlatmalı, kullanmalı ve teşvik etmeliyiz diye düşünüyorum… Bu forum da sorduklarım inşaAllah diğer Pardus kullanıcısı arkadaşlara da faydalı olur. İlk soruyla foruma başlayalım…

Chromium uygulamasında, flash içeren sitelerde sorun yaşıyorum. Web sitelerinin Flash içeren bölümlerinde “eklenti yüklenemedi” ibaresi yer alıyor ve flash içeriğini görüntüleyemiyorum. Synaptics Paket Yöneticisinde chromium da flash için gerekli olan “Pepperflashplugin” yüklü ve yeşil işaretli görünüyor. Ayrıca yine paket yöneticisinde “flashplugin-nonfree” yeşil işaretli.
Bu sorunu nasıl çözebilirim.? Komutları bilmiyorum. Uzman arkadaşlardan yeni başlayan biri olduğum için eğitici ve basit bir dille adım adım anlatmalarını rica ediyorum.

Selamlar / Saygılar

Buradaki konu yardımcı olacaktır.

Maalesef olmadı. Daha önce de denemiştim bu sayfada yazılanları.
Ben de chromium uygulamasını silip chrome uygulamasını kurdum çünkü chrome da flash içinde bütünleşik geliyor ve çalışıyor. Ancak chromium ya da opera browser larını kullananlar ek bir işlem yapmadan flash çalıştıramıyorlar ve ben bunu başaramadım…