Çok platformlu bir İmleç Tema Oluşturma Programı

CursorCreate

CursorCreate, Windows, MacOS ve Linux için imleç temaları oluşturmanıza olanak tanır. Svg, xcur, cur, ani ve Pillow görüntüleme kitaplığı tarafından desteklenen tüm görüntü formatlarından okuma imleçlerini destekler. Ayrıca imleç projelerini kolayca değiştirmek için bir GUI içerir.

yükleme

Paketlenmiş İkili dosyalar:

Kaynaktan yükleme işleminden geçmekten kaçınmak istiyorsanız, sürümler sayfasında önceden oluşturulmuş ikili dosyalar sağlanmıştır. Sadece platformunuz için olanı indirin, zip dosyasını çıkarın ve çıkarılan klasörün içindeki yürütülebilir dosyayı çalıştırın.

Bülten Sayfası: Releases · isaacrobinson2000/CursorCreate · GitHub

Kaynak:

CursorCreate’ı kaynaktan yüklemek için aşağıdaki bağımlılıklara ihtiyacınız olacak:

  • CairoSVG
  • Yastık
  • dizi
  • PySide2

Tüm bu bağımlılıklar python ortamınıza yüklendikten sonra (sanal bir ortam kullanılması önerilir) bu havuzu aşağıdaki gibi bir git klonu kullanarak aşağı çekebilirsiniz:

git clone GitHub - isaacrobinson2000/CursorCreate: A Multi-platform Cursor Theme Building Program

Platformunuz için CursorCreate paketlemeye çalışıyorsanız, sanal ortama PyInstaller’ın ve linux üzerine inşa etmeyi planlıyorsanız global python ortamına staticx’in kurulu olması gerekir. İkili dosya aksi takdirde paketlenmiş gerekli dosya ve bağımlılıkların tümüne sahip olmayacağından, bu proje ile sağlanan derleme komut dosyalarını kullanın.

Örnek Tema

Bu program ayrıca bir şablon temasıyla birlikte gelir, ancak ayrı lisanslama nedeniyle şablon teması ayrı bir depoda tutulur. Şablon temasını almak için aşağıdaki bağlantıyı izleyin:

Nasıl kullanılır

GUI’yi başlatmak için aşağıdaki gibi CursorCreate giriş python dosyasını yürütün:

python cursorcreate.py

GUI’de görüntüler, yüklemek için imleç seçim widget’larına sürüklenip bırakılabilir. Animasyon karelerinin sıcak noktaları ve gecikmeleri, aşağıda gösterildiği gibi imleç üzerine tıklanarak değiştirilebilir:

GIF sürüklenen resimler ... Sıcak noktaları ve gecikmeleri değiştirmenin GIF'i ...

Bir projeyi kaydetmek için, kaynak görüntü dosyalarını kullanıcının seçtiği dizine kopyalayacak ve CursorCreate’a her bir platform için görüntü kaynak dosyalarının imleç temalarına nasıl dönüştürüleceğini söyleyen bir ‘build.json’ oluşturacak olan “Projeyi Kaydet” düğmesini tıklayın. .

Statik görüntüler ve SVG’ler için, animasyon karelerinin yan yana kareler olarak yatay olarak depolanması beklenir.

CursorCreate’in, imleç temaları oluşturma da dahil olmak üzere komut satırından çeşitli eylemler gerçekleştirebileceğini unutmayın. Desteklenen tüm komut satırı işlemlerini görmek için aşağıdaki komutu yürütün:

python cursorcreate.py --help

Hatalar / Sorunlar

Bu yazılım şu anda beta sürümündedir ve bu nedenle bazı hatalar olabilir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, GitHub sorunları sayfasında bir sorun açmaktan çekinmeyin .

Gelecek Hedefler

  • CursorCreate için bir setup.py oluşturun

Kaynak :GitHub - isaacrobinson2000/CursorCreate: A Multi-platform Cursor Theme Building Program
Linux,Mac,Windows için indilebilir.
İndirme ;
Releases · isaacrobinson2000/CursorCreate · GitHub

3 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.