Merhaba
Debian Lxde kullanıyorum.İnternete bağlanıyorum.Fakat sağ alttaki simge gözükmüyor.Bu konuda bana destek olurmusunuz.ikinci sorum ise depo LXDE de depo yok.
Merhaba
Debian Lxde kullanıyorum.İnternete bağlanıyorum.Fakat sağ alttaki simge gözükmüyor.Bu konuda bana destek olurmusunuz.ikinci sorum ise depo LXDE de depo yok.
Biraz daha açık olursanız destek olmaya çalışırız.
Sağ alttaki hangi simge gözükmüyor? İnternet bağlantı simgesi mi? Bu simge eğer yoksa, kullandığınız LX panelin ayarlarından ekleyebiliyorsunuz. Biraz karıştırırsanız bulursunuz.
Youtube da bir video buldum.Conmann settings tıklayınca İnternet bağlantı simgesi geliyor ama çarpı işareti var wi-fi daki ağdaki kişileri göstermiyor. Video 7,25 izlerseniz sevinirim
Bahsettiğiniz yerde sorununuzla ilgili hiçbir şey anlatılmıyor. Orada tema ayarlarını gösteriyor. Daha sonra da synaptic’den VLC kurulumu gösteriyor.
LXDE masaüstünde wifi ve bluetooth ayarları sağ altta görünmez. Sadece internete bağlı olup olmadığınızı gösterir.
Şuan bu şekilde kullanıyorum verdiğiniz cevap için teşekkür ederim Pardus 25.0 sürümünü bekliycem.Bence en güzel işletim sistemimiz pardus.Şlakware XFCE kurmaya karar verdim.
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.