Deneyap Kart Problem

Merhabalar Ben Pardus Kullanıcısıyım, İki Bilgisayara Sahibim Ve Birinde Ubuntu Birinde Pardus Kullanıyorum İkisindede Deneyap Kart İle İlgili Hatarlar Alıyorum Ve Sonucunda “Derleme Hatası” diyor, projem çalışmıyor… Bunun Çözümü İçin Portları Veya Deneyap Kart İçin Gerekli Dosyaları Yeniden Yüklemeyi denedim Ancak Olumlu Bir Sonuç Gözlemleyemedim…Çözümünü bilen veya aynı sorunu yaşayan ve çözen biri varsa cevap vermesi durumunda çok memnun olurum bu arada deneyap kartı çalıştırmayı denediğim platform Arduino…

merhabalar…
arduino kartı ile geçen hafta işlem yapmıştım pardus 19 'da.
kodları yükleyemedim. Araştırmalarım sonucunda usb ile bağlanan aygıta yazma hakkı vermem gerektiğini okudum. benim kartım ttyUSB0’dı. Aşağıdaki komutu kullanarak çözmüştüm.

sudo chmod 777 /dev/ttyUSB0
belki çözüm olur size de.

3 Beğeni

Merhabalar,Dediğiniz Yöntemi Uyguladım Ancak Şu Hatayı Tekrar Aldım .
“WiFi.h” için birden fazla library bulundu
Kullanılıyor: /home/ali/.arduino15/packages/deneyap/hardware/esp32/1.3.2/libraries/WiFi
Kullanılmıyor: /home/ali/Belgeler/arduino-nightly/libraries/WiFi
exec: “python”: executable file not found in $PATH
Deneyap Kart kartı için derleme hatası.

Benzer sorunu bende yaşadım sıkıntı daha önceden yüklemiş olduğum esp32 kütüphaneleri ile deneyap kart kütüphanelerinin çakışmasından kaynaklıydı. Bütün kütüphaneleri silip tekrar deneyap kart kütüphanelerini yükleyince derleme hatası düzeldi. Arada bir yüklerken hataya düşüyor ancak bu durum pardus ile alakalı değil kart esp32 tabanlı bir kart ve esp32lerde bu durum kronik bir sorun, çözüm için yüklemeler manuel moda alınıp yükleme öncesi kartın üzerindeki iki düğmeye birden basarak resetlemek.

1 Beğeni

Peki bu dediğiniz işlemleri izleyebileceğim vesaire bir yontem veya bir yt kanalı onerirmisiniz…

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.