Merhaba;
e-posta okuyucu da e-postalarımı göremiyorum. Denemek için yeni e-posta gönderdim. E-posta geldi diyor. ama göremiyorum
Merhaba, hangi e-posta okuyucusunu kullanıyorsunuz? Kullandığınız e-posta hizmeti hangisi ve harici e-posta hizmetlerini desteklediğine emin misiniz?
Web uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bendeki hiç girmiyordu.
Merhaba; İlginiz için teşekkür ederim.
–>Bu bilgisayarda kısmından bakıyordum. Her halde yanlış yerden bakmışım.
–>…@gmail ve yaani şklinde bakınca buldum. Problem kalmadı.
....@hotmail.com hesabını ekleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkür ederim
Merhaba; ilginiz için teşekkür ederim.
Pardusta yüklü olan e-postayı kullanıyorum. Daha önce bir sorun yoktu. Bugün baktığımda gelen ve giden epostaları göremiyorum.
Tekrar merhaba, bu tür paylaşımlar yaptığınızda e-posta adreslerinizi gizlemenizi öneririm. Burada iki adres görüyorum biri Gmail, diğeri Yaanimail. Sorun hangi adreste yaşanıyor? Eğer sorun sadece bir adreste ise, bunun nedeni desteklenmeyen bir e-posta istemcisi olabilir. Sorun her iki adreste de devam ediyorsa ve ağ bağlantınızın istikrarlı olduğundan eminseniz, uygulamayı yeniden yapılandırmayı deneyebilirsiniz.
Bunların haricinde sorun çözülmezse, farklı bir e-posta istemcisi denemenizi ve kontrol etmenizi öneririm. Sorun çözülürse, sorun büyük ihtimalle e-posta istemcisiyle alakalıdır. Bu durumda uygulama geliştiricisine geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Ayrıca, açık kaynaklı ve iyi bir e-posta istemcisi kullanmak isterseniz, Thunderbird veya BlueMail’i tercih edebilirsiniz. Her ikisi de Yazılım Merkezi’nde mevcut durumda.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.