Ebaokul e tahta linux

https://depo.anadolupanteri.net/depo/tmp/

1 Beğeni

Anadolu Panteri nedir? Farklı bir işletim sistemi midir?

Ebaokul nasıl bir sistemdir? Doğrudan indirme sayfasına yönlendiriyor ama yönlendirdiği isolarla ilgili hiçbir açıklama yok. Hem başlığı hem içeriği ona göre tekrar düzenleyebilir misiniz? İçeriği hiç anlayamadım.
Siteye girdim ama forum kısmına yönlendirmiyor, hata veriyor.

Debian’nın özelleştirilmiş dağıtımı diyebiliriz. Yani yuvarlanan sürüm. Ben şahsen hiç denemedim.İnternet sayfası pek hoş durmuyor. Ebaokul sürümleri ile ilgili kısa bir açıklama var. Açılırken hata veriyor bazen. Bir kaç defa açmak için tıklamak gerekiyor.

https://depo.anadolupanteri.net/depo/tmp/
isolar burada

Site sık sık saldırıya uğradığından doğal olarak bazen aksaklıklar yaşanabiliyor, 10 yıldan beri kesintisiz hizmet verdiğimizi unutmamak gerekir. Anadolu Panteri tescilli bir markadır. Anadolu Panteri EBA Akıllı Tahta Sürümleri, Akıllı Tahtalarda daha pratik bir arabirim anlayışıyla düzenlendi. Tamamen Debian Bookworm (Kararlı Sürüm) tabanlıdır. Anaokul, İlkokul, Ortaokul, Lise için uygun açık kaynak uygulamalar ile donatılmıştır.

Yuvarlanan Sürüm ciddi bir Linux teknik bilgisi gerektiriyor, son kullanıcıya uygun değildir. Yuvarlanan Sürüm Debian Sid (Kararsız Sürüm) tabanlıdır, her uygulamanın güncel sürümü gelir, her güncellemede sürücü sorunu yaşanabilir. Güncel olmanın bazı sıkıntıları mevcuttur.
Kararlı bir yapı kullanmak istiyorsanız Pardus kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Son kullanıcıyı ilgilendiren cümle bu sanırım. Emek ve çabaya saygı. Başarılar dileriz.

1 Beğeni

Masaüstü’nde Linux dağıtımlarında bir çok alternatif mevcuttur, kişisel kullanımınıza uygun bir dağıtımı seçebilirsiniz. Türkiye de Anadolu Panteri (Debian tabanlı) ve Archman (Arch tabanlı) GNU/Linux camiasına katkıda bulunuyoruz. Pardus’a desteğimiz her zaman bakidir. Anadolu Panteri Akıllı Tahta Sürümü ise alternatif değil kendimize göre nasıl olması gerektiği için yayınlanmıştır. Android vari, kullanımı daha kolay olan bir tasarım düzenlenmiştir. Standart XFCE4 veya Cinnamon yerine özelleştirilmiş bir arabirim bize göre daha akla yatkındır. GNU/Linux camiasinda ben yoktur, biz vardır. Bizde elimizden gelen desteği yapmaya çalışıyoruz.

5 Beğeni