Mooi…maar ik zou alleen andere ICONS/icoontjes nemen
Buda benim Pardus 25.0 masaüstüm
minimal arayüzleri pek sevmiyorum açıkçası böyle bir kendimce tema yaptım
[isteyen olursa tema dosyalarının linklerini atarım]
Gsi (Generic System Image) (Jenerik Sistem Imajı). larına bak derim ben reeder p13 blueya android 9 dan 13 e yükselttim. Hızlı çalışıyor. (google play servisleri kullanmıyorum) imajların linki: https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list
cihazın desteklenip desteklenmedigine bakmak için Treble Info | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository uygulamayı kur (zaten cihaz android 8 veya 9 ile gelen cihazlar destekliyor gsi imajlarını o yüzden gerek yok ama hangi imajı kuracagını belirlemende yardımcı oluyor o yüzden koydum)
Çok teşekkür ederim.
Yav ekran görüntünü paylaş, ekran görüntünü paylaş…
Hıh alın paylaşıyorum neyini paylaşayım ekranımın:
Oyun geliştiriyorum ben taam mı rahatsız etmeyin beni…

![]()
Fatih dur üstüme gelme.
Aynı anda 4 yazılım birden geliştirmeye çalışıyorum. İki yazılım iki de oyun. Cahil cesareti. Kafam darmadağın. İşin çoğunu YZ yapsa da perişan durumdayım.
Haa o konuda şöyle bir sorun var: ddrescue’un windows versiyonu yok. Olan alternatiflerin de uzun süredir bakımı yapılmadığından en fazla windows 7’ye kadar destekliyor ve windows 10’da hata veriyor. Bu yüzden o proje iptal. Yani alternatif bulabiseydim windows versiyonunu sana yazdırcaktım ama olmadı işte nasip. Şu anda Ferdium açık. Müsaitsen gel görüşelim baya sıkıntı oldu o olay.
tamam abi takılırsan pasla hallederiz hertürlü
eski konu arkadaşlar paylaştıkça dönüp duruyor yeni diye paylaşmayın
![]()