Gnome’ye benzetmeye çalıştığım Fedora KDE:
Hocam, bu nedir? Nasıl yaptınız? Bu cihazın adı nedir?"
Lütfen bu konuda ayrıntılı bir açıklama lütfen, isterseniz ayrı bir gönderi de olabilir ![]()
Bootloader kilidi açıksa büyük ihtimalle kurulur, telefon özellikleri nedir?
Güvenlik güncellemelerinden 50274295 cevapsız arama
GAME BOY a pardus kurmuş ! Vaay babam vay !
virtual stdyo nasıl kurulur ekran resminde gözüküyor bende kurmaya calıstım olamadı bi de c# programlama icin olmadıgı icin dual boot kulanıyorum pardusu
cok güzel hangi temayı kulandın
winboat bak ona benzer bişeyle kurdum. yada istersen 15 yada 16 wine ile çalışıyordu onlara bak
Merhabalar,
Önceki sürümde Anıtkabir duvar kağıtları vardı, çok da güzeldi. Şimdi son sürümde bunlar yok. Yeniden sisteme eklenmesi veyahut elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Mooi…maar ik zou alleen andere ICONS/icoontjes nemen
Buda benim Pardus 25.0 masaüstüm
minimal arayüzleri pek sevmiyorum açıkçası böyle bir kendimce tema yaptım
[isteyen olursa tema dosyalarının linklerini atarım]
Gsi (Generic System Image) (Jenerik Sistem Imajı). larına bak derim ben reeder p13 blueya android 9 dan 13 e yükselttim. Hızlı çalışıyor. (google play servisleri kullanmıyorum) imajların linki: https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list
cihazın desteklenip desteklenmedigine bakmak için Treble Info | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository uygulamayı kur (zaten cihaz android 8 veya 9 ile gelen cihazlar destekliyor gsi imajlarını o yüzden gerek yok ama hangi imajı kuracagını belirlemende yardımcı oluyor o yüzden koydum)
Çok teşekkür ederim.