Ekran Yansıtma Programı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Pardus Kablosuz Ağ paylaşım programını yapan yazılımcı arkadaşların ellerine sağlık. Tıpkı bu yazılımı yaptığınız gibi bilgisayar ekranını televizyona yansıtabileceğimiz bir program yapmalarını rica ediyorum. Descreeni denedim. Ama benimTv nin hdmi girişi ve USB girişlerini kullanarak çalışan Mirascreen WiFi paylaşım cihazını görmüyor. Ama cep telefonu ile aynı cihaza bağlanabiliyorum. Yazılımcı arkadaşlara saygılar… :rose:

2 Beğeni

Telefondan veya tabletten bağlandıktan sonra telefonda Deskreen in vermiş olduğu ip yi açarak pardusu telefona telefonu cihaza yansıtmış olursunuz.

mustafa bey sorunuzun cevabını bilmiyorum ama bahsettiğiniz programı çıkaramadım hangisi bu?

2 Beğeni

teşekkürler inceleyeceğim

1 Beğeni

Cihaz bu. TV nin hdmi girişine hdmi soketini,usb girişine de usb soketini bağladım. Ben eve modem almadım. Telefonun ortak erişim noktasından pardusa bağlandım. Bu cihazın kendi wifi si var. ona bağlanmanızı istiyor önce. Sonra cihaz bir adres gösteriyor. O adrese girince wifi listeleri çıkıyor. Benim telefonun Ortak erişim noktası o listede görünüyor. Fakat bağlan deyince bağlantı kopuyor.

İnternetini paylaşmak istediğiniz telefonun mobil erişim noktasını açın.

İkinci bir telefondan mirascreen in wifi sine bağlanıp interneti paylaşımda olan telefona bağlamayı deneyin.

Yine de bağlanmazsa cihazın Hotspota uyumsuzluğu vardır.

1 Beğeni