Elektronik Eğitim

Online ve offline eğitimlerin daha fazla önem kazandığı ve bundan sonrada geri dönüşü olmayan bir sürece giriyoruz. Bu nedenle;

Halihazırda pardus mağazada bir Eğitim katagorisi olmakla birlikte aşağıdaki ihtiyaçları karşılayan bir uygulamalar grubu ve özelleştirilmiş portalların hazırlanmasına ihtiyaç var.

1. Etkileşimli sınıf uygulaması (zoom benzeri ancak zoom yeteli değil.)

2. Eğitim meteryali hazırlama uygulamaları

2.1. Video ders hazırlama (Video edit işlemleri ve montaj v.b.)

2.2. PDF edit uygulamaları

2.3. pdf üzerine kalemle yazı yazma ve pdf kaydırılınca yazınında kayması, pdf ve kalem yazısının beraberce kaydedilebildiği gibi yeteneklerin olduğu uygulamalar

2.4. Etkileşimli tahta uygulaması

v.b.

1. Eğitim Portal uygulaması (Eğitim ile ilgili her türlü doküman, metaryal, video, forum v.b. içeriklerle dolu, kullanıcıların da bilgi paylaştığı (udemy, coursera, benzeri ve ayrıca ilave olarak ted talks gibi))

Pardus ekibinin zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla büyük fedekarlıklarla projeyi bu seviyelere getirdiklerini biliyoruz. Onların çok ciddi desteklere ihtiyaçları var. Süreç sonunda çok iyi noktalara geleceğimize inanıyorum.

Eksikliklerimizi bu platformlardan paylaşarak bir sinerji oluşturalım. Bu projenin ilerlemesine önemli katkılar sağlayacaktır.

2 Beğeni

Selamün Aleyküm

Tahta yazılımı olarak OpenBoard yazılımını tavsiye ederim.

Eğitim içeriği H5P biçiminde olursa genele yayılması daha kolay olur.
H5P dünya çapında kullanıma geçen bir yapı.

1 Beğeni

Kemal Bey çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.