Arkadaşlar Python Temelli Pardus/Windowsta çalışan başta kamu kurumları olmak üzere internet gerektirmeyen kurulumsuz PDF Programı yaptım. Bunu yetkililere nasıl duyurabilirim. Yabancı programlara ve online PDF işlemleriyle güvenlik açıklarının önünü kesebilirim. Bununla Hiçbir harici PDF okuma veya editöre ihtiyacınız olmayacak. Eğer yetkililer bana ulaşırsa bunu başta bütün kamu kurumlarına kullandırabiliriz.
Selamün Aleyküm
Açık kaynak kodlu mu yoksa ticari bir yazılım mı?
Eğer ticari ise ulaşması gereken taraf siz olursunuz.
Açık kaynak ise kaynak kodunu paylaşıp topluluğun geri bildirimleri ile depoya alınmasını sağlayabilirsiniz.
Merhaba açık kaynak kodlu olarak yaptım ve çalıştığım kamu kurumunda deniyorum. Bunu ilk başta kurulumsuz olarak yaptım. Kendi bilgisayarım Pardus 25 fakat kamu kurumlarında ne yazıkki windows var iki tarafta da kullanıp yeni güncellemelerle daha da geliştiriyorum. Sadece bu değil yine başta kamu kurumlarında işleri daha da kolaylaştıracak birçok Python ile yazılımlar hazırlıyorum. Kamuda zaman emek tasarrufu hata payını en aza indirmeyi hedeflemekteyim.
Bu tür programları yapabilirseniz gayet güzel olacak yaptığınız programların bağlantısını ve açıklamasını da ekleyin.Mesala EK DERS HESAPLAMA BORDROSU DERS DAĞİTIM VE ÇEŞİTLİ ÖDEMELER BORDROSU GİBİ
Başarılar dileriz, biraz daha teknik detay alabilir miyiz ?
Yaptığım yazılımlar sadece Güvenli PDF Programıyla sınırlı değil. Yine kamu kurumlarının işini kolaylaştıracak hesaplamalara yönelik veritabanlı paket programlar yapmaktayım. Şimdilik bunların hepsi kurulumsuz kullanışlı arayüzlü programlardır. Amacım başta kamu kurumlarının bu tür programlara kolay ulaşmasını ve işlerin kolay yapılması.
Elinize sağlık Ahmet Bey
Ahmet bey, bahsettiğiniz programın bir bağlantısı vesaire var mıdır acaba?
Dahası programlarınız tam olarak nasıl bir işlev görüyor, bir PDF okuyucu mu, kütüphane mi, şunun gibi bir belge yöneticisi mi, bahsettiğiniz veritabanlı paketler neler, neyi kolaylaştırıyor, somut birer örnek verebilir misiniz? Kamu kurumları tam olarak neden sizin programlarınızı kullanmak isteyeler?
Ayrıca açık kaynak olduğunu iddia etmişsiniz ancak ortada kod mevcut değil.