Eposta gönderme sorunu

Merhabalar eposta gönderip alabiliyordum son zamanlarda eposta geliyor ama göndermeye çalıştığımda

Posta gönderilirken hata meydana geldi. Posta sunucusunun yanıtı: 5.7.60 SMTP; Client does not have permissions to send as this sender. Lütfen iletiyi gözden geçirip tekrar deneyin.

hata mesajını veriyor yardımcı olurmusunuz.

5.7.60 SMTP; Client does not have permissions to send as this sender.

Kullandığınız mail programının mail yollamaya yetkisi olmadığını söylüyor. Email sağlayıcınızın güvenlik ayarlarını gözden geçirmeyi deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Hangi mail programını kullanıyorsunuz? Thunderbird kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Enis Bey’in dediği gibi bence de sunucuda bir sorun var gibi görünüyor. Öte yandan benim önerim Gnome ekibinin geliştirdiği Evolution uygulaması. Thunderbird çok uzun süre kullandıktan sonra Evolution’a geçtim. 2 yıldır Evolution kullanıyorum. Çok memnunum. Geliştirilmeye devam ediyor ama şu haliyle bile neredeyse mükemmele yakın zaten. Bu arada Pardus 19.0 Gnome sürümünde Evolution yüklü gelmiyor. Bunun da geliştiriciler tarafından dikkate alınması gerektiği konusunda bir düşünceye sahibim. Madem Gnome ise o zaman sonuna kadar tüm nimetleriyle beraber faydalanalım değil mi ama :smiley:

Merhabalar Thunderbird kullanıyorum hiç bir sorun vermiyordu ama son zamanlarda eposta geliyor ama göndermeye çalıştığımda hata mesajı veriyor bende eposta ekibine sordum ama daha cevap gelmedi bakalım sorun nerdeymiş

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.